Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Šmajda oplakal odstup už po prenose: Nezvládol som to!

Miro Šmajda po skončení prenosu. Zobraziť galériu (13)
Miro Šmajda po skončení prenosu.

BRATISLAVA – Rozhodnutie odísť z Let´s Dance 4 už určite stokrát oľutoval! Ako Miro Šmajda (21) po skončení prenosu priznal, situáciu v danom momente nezvládol. Bývalý superstarista tiež povedal, že ho mrzí reakcia tanečnej partnerky Katky Štumpfovej (24)j. Plavovláska si takto svoj odchod zo súťaže určite nepredstavovala.

Miro Šmajda sa včera večer rozhodol opustiť súťaž Let´s Dance. Jeho tanečnica Katarína Štumpfová zostala po spevákových slovách o odstúpení ako obarená. O ničom netušila. Superstaristov krok ju zaskočil natoľko, že sprvu odmietala predviesť labutí tanec.

Po skončení samotného prenosu doslova utiekla do šatne a s nikým sa nechcela rozprávať. Médiám neposkytla žiadne vyjadrenie. Počas živého vysielania povedala iba toľko, že nemá k Mirovmu rozhodnutiu čo dodať.

Keď sa vypli kamery, na Šmajdovi bolo vidno, že ho odstúpenie mrzí. „Je pravdou, že som to v danom momente nezvládol. Doľahol na mňa nápor emócií. No stojím si za tým, čo som povedal. Nela, Evička a Maťa sú lepšie tanečníčky. Uznal som za vhodné odstúpiť ešte predtým, než padol konečný verdikt. Nebolo to vôbec o tom, že by som sa bál výsledku. Konal som iba na základe môjho osobného rozhodnutia. Myslím si, že to bolo maximálne správne,“ povedal po prenose spevák.

Ako sme sa od blondiaka ďalej dozvedeli, zaskočilo ho to, ako sa k celej veci postavila jeho tanečná partnerka. „Čo sa týka Katky, veľmi ma to mrzí. Najmä jej reakcia. Určite si to medzi sebou vysvetlíme,“ dúfa Šmajda.

Po prenose sa Miro nezabudol ospravedlniť fanúšikom, ktorí mu posielali esemesky. „Veľmi si to vážim. Pevne verím, že to nebudú brať negatívne. Je to úplne bežné rozhodnutie v živote človeka. Každý musí nejako cítiť, že to, čo robí, je správne. Ja som to v tej chvíli tak cítil. Možno som to len nejako nesprávne načasoval. Naozaj sa to budem snažiť vynahradiť všetkým ľuďom, ktorí ma podporovali,“ sľubuje.

Ako sme sa od speváka ďalej dozvedeli, so šou sa rozhodol seknúť spontánne. „Neplánoval som to,“ povedal. V súvislosti so Šmajdovým odstúpením je zaujímavé, že ho odôvodnil tým, že chcel dať priestor lepším celebritným tanečníčkam. V súvislosti s tým sa však vynára otázka, prečo neskončil aj v Česko Slovenskej SuperStar a nedal tak priestor konkurencii. Veď porota ho veľmi kritizovala za výkony a mnohokrát sa vyjadrila, že nie je dobrým spevákom.

Sledujte TOPKY TV: Miro Šmajda vysvetľuje, prečo odstúpil z Let´s Dance.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu