Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Kráľovná premien Mórová: Sexica či naivka?!

Diana je žena mnohých tvárí Zobraziť galériu (4)
Diana je žena mnohých tvárí

BRATISLAVA – Stereotyp nudí! Povedala si zrejme herečka Diana Mórová (40). Tá sa v tanečnej súťaži Showdance ukazuje vždy v inom svetle. Dôkazom toho sú kostýmy, v ktorých na pódiu doposiaľ stále zažiarila. Ktorý z nich sa najviac pozdáva vám? Hlasujte v ankete pod článkom.

Vie, ako zaujať! Nielen tanečné, ale aj tie herecké, kvality predvádza Mórová už tri pondelkové večery za sebou. Raz je z nej sexi tanečnica, inokedy nevinná puritánka. Sú tieto jej premeny zámerné? „Mám rada, keď ľudí šokujem," prezrádza o svojom striedaní úloh herečka, ktorej sa to očividne pozdáva. Veď posúďte sami!

Kráľovná premien Mórová: Sexica
Zobraziť galériu (4)

Premena č. 1: Provokujúca a hriešna Kylie Minoque

V prvom súťažnom kole predviedla Diana vystúpenie plné zvodných pohybov v odvážnom kostýme, ktorý viac odhaľoval, ako skrýval. Bol to skvelý ťah! Herečka sa vyšvihla rovno na vrchol esemeskového rebríčka. A to aj napriek tomu, že tancovala ako posledná v poradí. 

O tom, že bola brunetka neskutočne sexi, svedčia aj slová porotkyne Gabiky Dzúrikovej. „Ja byť chlapom, idem ťažko po tebe,“ nešetrila chválou na adresu herečkinej vizáže.

Kráľovná premien Mórová: Sexica
Zobraziť galériu (4)

Premena č. 2: Naivná a nevinná Bejby

V druhom kole sa z  Diany vytratil sexepíl. Dračicu nahradilo  nenápadné dievčatko s vlnitými vlasmi. Na choreografiu k piesni z filmu Hriešny tanec si ju však ani inak oblečenú nevieme predstaviť.

„Nedá sa byť stále sexi, lebo sa ľuďom zunujete," poznamenala po tomto vystúpení Diana na margo svojho outfitu.   

Kráľovná premien Mórová: Sexica
Zobraziť galériu (4)

Premena č. 3: Dráždivá barová tanečnica

Hriešna Diana je späť. V treťom kole Mórová znovu odhalila svoje nohy, za ktoré sa vôbec nemusí hanbiť. Na sebe mala kratučké šaty, v ktorých kvôli strapcovitej aplikácii pôsobila, ako keby si práve odbehla z baru. Aby aj v tomto prípade aspoň troška prekvapila, na hlavu si nastokla čiernu parochňu. To bola oproti jej svetlým vlasom celkom príjemná zmena.  

Viac zaujímavostí o Showdance nájdete TU!

  Sledujte TOPKY TV: Diana Mórová hovorí o svojich premenách.

 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu