Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Nečakané: Rozboril bude mať druhé dieťa!

Vilo Rozboril Zobraziť galériu (5)
Vilo Rozboril

BRATISLAVA – Kto by to bol povedal! Vilo Rozboril (43), otec dvadsaťjedenročnej Kataríny, vraj bude mať ďalšie dieťa. Čo na to hovorí moderátor, ktorý tvorí už viac ako dva roky pár s marketingovou riaditeľkou televízie Markíza Zuzanou Ťapákovou (47)?

Známy moderátor Vilo Rozboril zostal poriadne šokovaný po tom, keď mu v jeho vlastnej relácii predpovedal veštec Rudolf Gerhard, že sa stane dvojnásobným otcom. Po tejto informácii hľadal inokedy výrečný zabávač ledva slová. „To sú kompromitujúce informácie. Ja mám jedno dieťa,“ presviedčal Vilo pána Rudolfa z Banskej Bystrice. „Tu to máte, pozrite sa,“ ukazoval na Rozborilovu dlaň muž, ktorý podľa vlastných slov vidí do budúcnosti.

„Dcéra sa vydá. Ale je tu aj druhé, neskoršie dieťa. To bude od toho staršieho oveľa mladšie,“ pokračoval pán Gerhard. Moderátor z jeho slov nebol práve nadšený. „Moje dieťa? Ja už mám 43 rokov, ja nechcem ďalšie dieťa. Však som starý človek,“ tvrdil priateľ marketingovej riaditeľky televízie Markíza Zuzany Ťapákovej, s ktorou tvorí pár od novembra 2007.

Veštec ho ale presviedčal ďalej. „S tým sa musíte zmieriť. Tak to bude,“ dodal, na čo si zdesený Rozboril vypýtal pohár vody. „Môžem sa napiť? Vyschlo mi v krku pri týchto informáciách,“ dodal moderátor.

S odstupom času sme sa Vila na túto predpoveď opýtali. Chceli sme vedieť, či sa naozaj vylučuje možnosť mať ďalšieho potomka. „Rovnako ako Rudolf, tak i ja som to chápal ako zdroj zábavy pred oslavou. Nič viac, nič menej. A tak vnímam i veštenie ako také. Mám dcéru, ktorá má 21, takže o takých 5 rokov sa začnem tešiť na jej dieťa," prezradil s úsmevom Rozboril. Nechajme sa však prekvapiť, či náhodou v jeho prípade predsa len motyka nevystrelí...  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu