Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Krejča ukázal novú milenku: Touto nahradil Heribanovú!

Krejča Zobraziť galériu (7)
Krejča "vymenil" Heribanovú za priateľku Ivanu.

BRATISLAVA - Expartneri na rovnakej párty s novými polovičkami! Šéfredaktor publicistiky televízie Markíza Henrich Krejča (36) a jeho bývalá priateľka Tamara Heribanová (24) sa pred pár dňami objavili v spoločnosti. Nie však spolu, ale každý so svojou terajšou láskou.

Henrichovi Krejčovi a bývalej moderátorke estévečkarskeho Ranného magazínu  Tamare Heribanovej vydržal vzťah niečo vyše roka. Teraz sú už takmer 12 mesiacov rozídení, no pred pár dňami sme ich oboch stretli na párty. Neboli však spolu, ale každý so svojou novou láskou.

Heribanová prišla v sprievode fotografa Branislava Šimončíka, s ktorým chodí už takmer trištvrte roka. To, že je dvojica stále veľmi zaľúbená, bolo vidieť na prvý pohľad. Dcéra moderátorky Aleny Heribanovej svojho priateľa neustále objímala a bozkávala.

Podobne na tom bol aj Tamarin bývalý milenec, známy moderátor a publicista Henrich Krejča. On tiež  trávil večer s novou priateľkou. Heribanovú po jeho boku nahradila neznáma brunetka. Zaujímalo nás, kto to je a ako dlho tvoria pár. „Ivana je vzácna a krásna bytosť. Poznáme sa už dlho,“ prezradil Krejča, ale viac  už vzťah odmietol komentovať. Uvidíme, ako dlho to zaľúbencom spolu vydrží.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu