Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Puškárová porodila: Leonard musel prísť na svet cisárskym rezom!

Zlatica Puškárová a Patrik Švajda Zobraziť galériu (10)
Zlatica Puškárová a Patrik Švajda

BRATISLAVA - Moderátorka Zlatica Puškárová (32) včera priviedla na svet svojho prvého potomka. Plavovláske sa narodil syn Leonard, ktorého má spolu s tvárou markizáckeho spravodajstva Patrikom Švajdom (37).

Presne na sviatok zamilovaných - na sv. Valentína sa narodil Zlatici Puškárovej syn. "Dali sme mu meno Leonard," chváli sa hrdý otec Patrik Švajda, ktorý má dvoch chlapcov - Samka a Patrika z predchádzajúceho manželstva.

"Pri pôrode som nebol, ale všetko prebehlo v poriadku. Zlatka aj malý sú zdraví, šťastní, veselí," raduje sa moderátor televízneho spravodajstva.

Zlatica Puškárová porodila v bratislavskej nemocnici v Ružinove. Chlapček sa narodil v nedeľu o 9:42, má 3520 gramov a 50 centimetrov. "Lekári sa rozhodli pre cisársky rez, vraj to bolo nevyhnutné. No neboli žiadne komplikácie," dozvedáme sa od Švajdu, ktorý bol pri svojej polovičke už od rána. Pred pôrodom sa moderátorka vyjadrovala, že chce rodiť prirodzenou cestou.

V súvislosti s Puškárovej tehotenstvom sa do poslednej chvíle nevedelo, či to bude chlapec alebo dievčatko. Budúci rodičia totiž tajili pohlavie svojho potomka.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu