Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

HORÚCA NOVINKA Viki Rákovej: Čaká bábätko?!

Viki Ráková s priateľom Zobraziť galériu (3)
Viki Ráková s priateľom

BRATISLAVA – K prominentným mamičkám s najväčšou pravdepodobnosťou pribudne o pár mesiacov ďalšia! Ako prezradil scenárista Andy Kraus, jedna z herečiek seriálu Panelák je tehotná. Podľa našich informácií ide o Viki Rákovú (28).

„Klub“ tehotných celebrít sa zrejme rozrastá. Všetko nasvedčuje tomu, že k Zuzane Belohorcovej, Zlatici Puškárovej a Petre Polnišovej sa pridala Viki Ráková. Šťastnú udalosť nepriamo prezradil scenárista Paneláku Andy Kraus.

Na včerajšej tlačovej konferencii k novej televíznej sezóne totiž naznačil, že jedna z herečiek čaká bábätko. Ako ďalej dodal, jej tehotenstvo plánuje zakomponovať do deja a teší sa, že seriálovej postave nebudú musieť brucho vypchávať vankúšmi. „Ide o jednu z ústredných postáv,“ prezradil v rozhovore pre topky.sk scenárista. Konkrétne meno herečky však uviesť odmietol.

Podľa našich zistení ide o spomínanú Viki Rákovú. Keď sme sa jej cez esemesku spýtali, či môže túto informáciu potvrdiť, odpoveďou nám boli dva smajlíky. Tehotenstvo teda nepoprela. Skôr to vyzerá tak, že sa teší. Jednoznačnej odpovede sa však stránila. Zrejme z dôvodu, že ešte neprekročila prvé tri kritické mesiace tehotenstva.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu