Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Mejkpísová: Kašlem na vás!

Mejkpísová Zobraziť galériu (5)
Mejkpísová

BRATISLAVA - Užila si toho viac než dosť! Vedenie televízie Markíza si po stredajšom vyhadzove Bratislavčanky Dany Podhradskej, alias Mejkpísovej (29) z reality show Mojsejovci pravdepodobne vstúpilo do svedomia.

Počas živého prenosu na ňu povyťahovali rôzne osobné veci - tak ako Braňo Mojsej (36), tak aj jeho manželka Nora (47). Teraz posiela televízia Markíza exsúťažiacu do rúk odborníkov. Mejkpísová však svojim "záchrancom" s iróniou v hlase odkazuje: "Nechajte si svoju pomoc!"

Toto boháčom z Košíc nezabudne do konca života. Najprv bola ich obľúbenkyňou, zahŕňali ju priazňou a chválili pri každej príležitosti. Podrazili ju túto stredu, keď jej k tomu pomohol kolega Versače.

Po tom, ako sa počas živého prenosu psychicky zrútila, pri vyjadreniach na margo Mojsejovcov si nedávala servítku na ústa. "Poviem vám pravdu, ľudia ma zastavujú a vysmievajú sa z Mojsejovcov a čakajú len na to, kedy tomu slizkému hadovi Versačemu odpadne mejkap zo ksichtu," hovorí po dvoch dňoch od vyhadzovu.

To, že s jej zdravím nie je všetko v poriadku, zverejnili košickí boháči pred televíznymi divákmi. "Mala by si prestať brať tabletky," odporučil jej Braňo. Zatiaľ čo sa jej vtedy posmievali, dnes jej spolu s televíziou Markíza núkajú pomoc. "V spolupráci s nadáciou Markíza sme pomohli Mejkpísovej získať ubytovanie v Majáku nádeje v Bratislave, kde sa môže nasťahovať okamžite. Pracovníci Majáka dokonca navrhli, že ju môžu zoznámiť s ich prácou so sociálne slabými rodinami," uviedla hovorkyňa TV Markíza Ivana Semjanová. "Nie, nechcem. Ešte mi to ani neponúkli a ani tam nepôjdem. Mňa vylieči smiech a psychológmi sú moji priatelia," dodala odvážne.

Dokáže si skutočne sama pomôcť? Zvládne to bez príjmov, keďže prišla o prácu na bratislavskej kriminálke? Možno by mala aspoň na istý čas prijať pomocnú ruku. Ak nie od Markízy, tak od niekoho iného.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu