Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Mejkpísová je na dne!

Mojsejovci vypadnutej súťažiacej odporučili psychiatra Zobraziť galériu (7)
Mojsejovci vypadnutej súťažiacej odporučili psychiatra

BRATISLAVA - Mojsejovci to opäť prepískli! Iba deň po tom, ako televízia Markíza dostala za ich reláciu mastnú pokutu, ešte viac pritvrdili. Tentoraz nešlo o žiadne nadávky ani oplzlé výrazy.

V stredajšej live show zaútočili priamo na psychiku vypadávajúcej finalistky Dany Podhradskej (29), alias Mejkpísovej. Kontroverzní manželia ju tak zdeptali, že sa zrútila takmer priamo pred televíznymi kamerami.

Presne dva týždne vydržala v reality show Mojsejovci súťažiaca Mejkpísová. Týždeň z toho žila dokonca priamo v dome Mojsejovcov. Po tom, ako im vyrozprávala svoj životný príbeh, ju však milionársky pár v stredajšom priamom prenose potopil priamo pred televíznymi kamerami.

"Napchávala si tabletky do škatuľky od cukríkov tic-tac a systematicky ich hltala. Toľko tabliet, čo pojedla ona, zdravý človek nezje," povedal o vypadnutej finalistke Braňo Mojsej. K čoraz urážlivejším odhaleniam sa postupne pridal aj tohtotýždňový žolík Versače. "Pridávala si ich do vitamínu E. Nechcem jej ublížiť, viem, že je psychicky i zdravotne na dne, ale mala by ísť do nemocnice," dodal.

A slovná prestrelka naberala postupne na obrátkach. "Bola si na psychiatrii a brala si šoky," bez ostychu šplechla Mejkpísovej do tváre Nora. To však už zasiahol moderátor relácie Vilo Rozboril a nahnevane Noru zahriakol: "Teraz by som sa zastal Mejkpísovej, nehrajme sa tu na psychiatrov a nerozprávajme o šokoch! Nevyťahujme veci, ktoré nepatria na televíznu obrazovku! Nora, nerozprávajme o tom, ako sa kto liečil!"

Udalosti stredajšej "lajvky" evidentne dostali v tej chvíli už bývalú finalistku doslova na kolená. Priznala, že počas pobytu v zlatej klietke na Pereši potrebovala antidepresíva. Tvrdé útoky Mojsejovcov sa však naďalej snažila odbíjať strohými vetami a všemožne im dávala najavo, akú má o nich mienku. Ponižovanie z ich strany však pokračovalo, a všetko vyvrcholilo uverejnením esemesky diváka, ktorá hovorila o samovražde Mejkpísovej bývalého priateľa.

Televízia Markíza však obvinenia o ponižovaní ľudskej dôstojnosti odmieta! "V živom prenose došlo k normálnej výmene názorov, v ktorej podtexte sú silné antipatie účastníkov," tvrdí hovorkyňa TV Markíza Ivana Semjanová.

Na otázku, či sa poslednou live show bude zaoberať Rada pre vysielanie a retransmisiu, nám jej hovorca Andrej Holák zas povedal: "Od skončenia relácie uplynul len veľmi krátky čas, preto v tejto chvíli nevieme zodpovedne povedať, či bude udelená ďalšia pokuta."

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu