Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Polonahá Ivana Trump: Na staré kolená iba v bombarďákoch!

Šesťdesiatnička Ivana Trump v neforemnej bielizni Zobraziť galériu (2)
Šesťdesiatnička Ivana Trump v neforemnej bielizni

LONDÝN - Stratila aj poslednú štipku zdravého úsudku?! Bývalá manželka amerického miliardára Donalda Trumpa v dôchodcovskom veku chytila druhý dych. Divoká jazda, ktorou do svojho života vniesla závan vzrušenia, však mnohým vyrazila dych. Ivana Trump svoje 60-ročné telo vystavila iba v podivnej bielizni!

Chcela sa stať múzou, no teraz je mnohým na smiech! Rodáčka z bývalého Českosloveska si nedávno odskočila do Veľkej Británie, aby sa na chvíľu pripojila k unudeným celebritám túžiacim po diváckej pozornosti. V dome, v ktorom sa natáča televízna reality šou Celebrity Big Brother však nakoniec pobudla dlhšie, ako plánovala. A poriadne sa odviazala!

Ivana sa začala vo vile udomácňovať len pred pár dňami, keď si vo večerných hodinách zapózovala s dvoma úplne nahými chlapmi. Uvelebená na gauči v pohodlnej mikine a v teplákoch vtedy držala hlavu v nebezpečnej blízkosti obnaženého rozkroku jedného z exhibicionistov. Tým nebol nik iný ako niekdajší milenec silikónovej tmavovlásky, Katie Price!

Šťavnaté vyvrcholenie v podaní bohatej podnikateľky prišlo v okamihu, keď sa sama chcela stať inšpiráciou pre umelecké diela ostatných celebrít. Ivana sa vyzliekla! No hoci jej nohy v čiernych pančuchách a sandáloch na vysokom podpätku nevyzerali najhoršie, o zvyšku sa to rozhodne povedať nedá. Navlečená v obrovských nohavičkách a hladkej podprsenke bez ramienok vyzerala nielen lacno, ale aj nepríťažlivo. Roztrasené brucho a ochabnuté ramená majú totiž v jej veku od tvarov kedysi pohľadnej modelky skutočne ďaleko!





Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu