Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Záletník Novotný si vyrazil na SuperStar: S neznámou blondínkou!

Jan Novotný v spoločnosti neznámej blondínky Zobraziť galériu (4)
Jan Novotný v spoločnosti neznámej blondínky

BRATISLAVA – Svoju slabosť na plavovlásky nezaprie! Honzík Novotný (31) si po dlhom čase vyrazil do spoločnosti. Namieril si to na Česko Slovenskú SuperStar. Garde mu robila sympatická blondínka. Topky.sk zisťovali, či ide o jeho nový objav.

 Popri žiariacich semifinalistkách Česko Slovenskej SuperStar, bol uhladený Honzík neprehliadnuteľný. Ako správny donchuan neprišiel sám. Spoločnosť mu robila neznáma dáma, s ktorou sa rozprával po nemecky.  „Mám tu návštevu z Mníchova. Nie je to moja priateľka. Chcel som jej ukázať SuperStar,“ vyvrátil Novotny špekulácie, že by bol zadaný.

To, že išlo naozaj len o návštevu, bolo očividné. Honzík sa k spomínanej dáme správal počas prenosu len formálne a priateľsky. Bez akýchkoľvek náznakov laškovania. Po nedávnom rozchode s modelkou Romanou Škamlovou si vraj užíva slobodu. „Momentálne som voľný a nechcem sa viazať,“ povedal nám Honzík, ktorý sa už v poslednej dobe zdržuje prevažne v Nemecku, kde sa podľa vlastných slov zaoberá pracovnými záležitosťami.

 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu