Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Banášová a Mareš: Vyzliekli donaha Petra Nagya!

Peter Nagy Zobraziť galériu (10)
Peter Nagy

BRATISLAVA – Zaujať za každú cenu! Týmto heslom sa zrejme riadi súťažiaci Česko Slovenskej SuperStar Peter Nagy – menovec známeho slovenského hudobníka. Dvadsaťdeväťročný rodák z dedinky Mužla síce v speváckej šou neuspel, no i napriek tomu zaujal.

Peter Nagy pred porotou pohorel. Ako sa však zdalo, ťažkú hlavu si z toho nerobil. Mal totiž v zálohe plán, vďaka ktorému chcel preraziť do sveta šoubiznisu v prípade, že mu to so spievaním nevyjde. V zákulisí sa Adele Banášovej a Leošovi Marešovi zdôveril, že by chcel robiť fotomodela.

Dokonca sa netajil tým, že už má za sebou aj nejaké skúsenosti. „Nafotil som umelecké akty, ktoré boli aj vystavené,“ pochválil sa menovec známeho speváka. Na tieto informácie ihneď zareagoval Leoš Mareš a vytvoril mu improvizované štúdio. Petra Nagya postavil pred tapetu SuperStar. „Zapózuj. Hraj sa s vláskami,“ rozdával inštrukcie český moderátor. Dvadsaťdeväťročný súťažiaci jeho pokyny počúval.

Nakoniec to skončilo tak, že adept na zisk Česko Slovenskej SuperStar šantil pred objektívom aj vonku. Pred svojím domom v rodnej dedine zo seba zhodil tričko a v hlavnom meste dokonca všetky šaty. Na Starom moste v Bratislave tak vznikli pikantné zábery. Pri detailnejšom preskúmaní fotografií sa mohli diváci so zmyslom pre umenie pobaviť na tom, že mladík síce pózoval v Adamovom rúchu, no so šľapkami na nohách.

Foto: Takto to vyzerá, keď pózuje „originálny“ Peter Nagy.

Banášová a Mareš: Vyzliekli
Zobraziť galériu (10)
 
Foto: Menovec známeho speváka nezvolil práve najšťastnejší spôsob prezentácie.
 
Banášová a Mareš: Vyzliekli
Zobraziť galériu (10)





Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu