Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Mojsejovci: Nadávajte nám a postúpite!

Mojsejovci Zobraziť galériu (2)
Mojsejovci

KOŠICE - Vynadajte nám a postúpite! Braňo Mojsej dal túto úlohu všetkým 110 vybraným účastníkom dvojmiliónovej šou prostredníctvom oficiálneho listu.

Má to však malý háčik, postúpi iba ten, kto dokáže Mojsejovcom vynadať jediným slovom. Mnohí súťažiaci preto odchádzali v sobotu zo Štátneho divadla v Košiciach sklamaní.

,,Mám iné prednosti, ktorými som to chcel dokázať. Nie nadávaním. Je to nechutné," povedal jeden z neúspešných účastníkov. V upravenom divadle rozprával najmä Braňo, ktorý sedel v kresle pred mikrofónom. Jeho manželka Nora i moderátorka Vera sedeli v lóži. Občas sa do rozhovoru zapojila aj Nora, no hlavné slovo pri výbere mal práve Mojsej. ,,Mali by ste ísť na psychiatriu obaja," utrúsil pred Mojsejovcami mladý muž. Ďalej nepostúpil, pretože dostal okamžite padáka. Z 21 semifinalistov, ktorí uspeli tento víkend v Košiciach, vyberú Mojsejovci po sústredení vo Vysokých Tatrách 12 finalistov. Tí budú tri mesiace bývať u manželov v ich dome, aby bojovali o ponúkané dva milióny.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu