Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Mojsejovci: Sme sklamaní

Manželia Mojsejovci Zobraziť galériu (2)
Manželia Mojsejovci

BRATISLAVA - Košickí pracháči manželia Mojsejovci sú z účastníkov kastingu do ich reality show sklamaní. Slováci sú schopní pre dva milióny korún urobiť čokoľvek - vzdať sa lukratívneho zamestnania, dorezať sa do krvi či dokonca sa vyzliecť donaha, no ani jeden z nich sa neodváži povedať im pravdu do očí.

"Čakali sme, že nás niekto konečne pošle do riti," netají sklamanie Braňo. Konkurzy do reality show Mojsejovci sú ukončené. O tom, kto bude bojovať o dva milióny v semifinálovom kole, rozhodovali Mojsejovci počas uplynulých týždňov v štyroch slovenských mestách - Banskej Bystrici, Košiciach, Ružomberku a Bratislave.

Slováci v snahe zaujať bohatý pár a priblížiť sa k vytúženému majetku robili aj nemožné! Vnucovali sa im, zosmiešňovali sa, ba nepriečilo sa im ani poníženie seba samých. K takýmto praktikám sa uchyľovali nielen ľudia v núdzi - nezamestnaní či bezdomovci, ale aj podnikatelia a dôchodcovia. Na nedeľnom bratislavskom kastingu šokovala prítomných 39-ročná žena, ktorá sa vyzliekla donaha a behala po snehu.

Milióny zatienili myseľ aj Bratislavčanovi Romanovi Záhorskému. Ten si priamo na kastingu pred manželmi Mojsejovcami porezal ruku ostrým predmetom. Zdá sa, že fantázia Slovákov ako zaujať za každú cenu, nemá hranice. Až na jednu - nik zo stoviek zúčastnených nedokázal bohatým manželom povedať, čo si o nich v skutočnosti myslí!

"Čakali sme, že nás niekto konečne pošle do riti. Nikto sa nenašiel, kto by nás tam poslal s tým, že nechajte si tie peniaze, ja mám iný život," smutne hovorí spevák Braňo Mojsej. A jeho manželka Nora dodáva: "Je to trápne, že mi nikto nevie povedať do očí, tak toto si myslím. Povie to tam, kde ho my nepočujeme a nevidíme."

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu