Streda17. apríl 2024, meniny má Rudolf, zajtra Valér

Mojsej synovi: Do nášho domu nevkročíš!

Mojsejovci Zobraziť galériu (9)
Mojsejovci

BRATISLAVA - Spolužitie bohatých manželov Mojsejovcov poškvrnilo ďalšie odhalené tajomstvo! Hoci Braňo (36) a Nora (46) onedlho nasťahujú do svojej prepychovej vily tucet cudzích Slovákov a jednému z nich venujú 2 milióny korún, spevákov syn z prvého manželstva - 14-ročný Braňo, nesmie prah ich luxusnej rezidencie prekročiť!

Nora sa s manželovým synom ani nechce stretnúť! "Syn je hrubou čiarou oddelený od nášho života s Norou," vysvetľuje Mojsej, ktorý podľa týždenníka Markíza platí na jediného syna výživné "nejakých 200 korún".

Štrnásťročný Braňo je synom speváka Braňa Mojseja a jeho prvej manželky Valérie. Ich dvanásťročné manželstvo ukončil pred troma rokmi súd rozvodom a dieťa pridelil do starostlivosti matke. Mojsej sa vtedy Novému Času vyjadril: "Na syna som veľmi hrdý a po rozvode sa mienim rodine venovať aj naďalej. Moja budúca partnerka sa musí zmieriť s tým, že s nimi budem chodievať aj na dovolenky." No svoje slová nikdy nepremenil na skutky...

"S manželkou Valériou nekomunikujem už dva roky," prezrádza spevák. Mojsej sa síce so synom stretáva každé dva až tri týždne, avšak bez terajšej manželky Nory a zásadne mimo ich spoločného domu v Košiciach! Priestory luxusnej vily, kde Braňo Mojsej žije, pozná jeho syn iba z televízie a tlače. Rovnako nemal možnosť osobne stretnúť ani podnikateľku Noru Mojsejovú.

"Branko u nás ešte nebol, pretože on si žije svoj život a Nora do jeho života nepatrí," vysvetľuje otec 14-ročného dospievajúceho chlapca. Podľa časopisu Markíza platí Mojsej na syna pravidelne každý mesiac výživné 200 korún. "Máme rodičovskú zmluvu a tej sa držím. Môj syn však hladný ani bosý nechodí. Vždy je pekne oblečený. A ak potrebuje niečo na seba, hneď mu to kúpim. Nedávno som mu venoval nový počítač," zdôrazňuje Mojsej.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu