Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

„Depešácky“ nadšenec: Toto bol ochotný urobiť kvôli stretnutiu s kapelou!

Maroš Rehák pri stretnutí s Depeche Mode a následnom plnení sľubu. Zobraziť galériu (9)
Maroš Rehák pri stretnutí s Depeche Mode a následnom plnení sľubu.

BRATISLAVA – Splnil sa mu sen! Maroš Rehák sa vďaka spoločnosti Zoznam.sk zoznámil so svojimi idolmi - hudobníkmi z kapely Depeche Mode, Daveom Gahanom, Andrewom Flecherom a Martinom Goreom. Rodák z Handlovej dokonca dostal aj lístky na pondelkový koncert v Bratislave, kam ho priviezla limuzína. To všetko však malo háčik.

Maroš Rehák sa zapojil do súťaže, ktorú spoločnosť Zoznam.sk pripravila v súvislosti s vystúpením legendárnej kapely na Slovensku. Myšlienka súťaže spočívala v tom, že čo všetko sú ochotní „depešácki“ nadšenci urobiť kvôli tomu, aby sa mohli dostať na koncert Depeche Mode.

Okrem samotných lístkov zahŕňala prvá cena aj bonusy - stretnutie so samotnými interpretmi, noc v štvorhviezdičkovom hoteli a odvoz na koncert limuzínou. A práve to všetko získal Maroš Rehák.

Kvôli zoznámeniu sa so svojimi idolmi pôvodne rozmýšľal, že kapele umyje kamión. No nakoniec sa rozhodol, že pomôže s rozoberaním pódia. A tak si včera nasadil na hlavu ochrannú prilbu, „hodil“ sa do reflexnej vesty a hor sa do práce! Od roboty ho neodradilo ani to, že v pondelok večer stál počas vystúpenia Depeche Mode niekoľko hodín na daždi.

Ako nám prezradil, bol to úžasný zážitok. „Predviedli vrcholový výkon, ktorý som na koncertoch žiadnych iných skupín nevidel,“ povedal s nadšením v hlase Maroš, ktorý je skalným fanúšikov britskej kapely skoro 25 rokov. Prvýkrát sa s ich hudbou dostal do kontaktu na internáte, kedy kamarát priniesol walkman, kde mal kazetu so skladbami Depeche Mode. „Bol to úplne iný typ hudby, aká sa v tej dobe počúvala,“ priblížil nám, čo spôsobilo, že sa zamiloval do tvorby britskej kapely. Najnovšie ho už môžu pri počúvaní "depešáckych" skladieb tešiť spomienky na stretnutie so skupinou. 

Video: Maroš Rehák pomohol s rozoberaním pódia a prezradil nám dojmy z koncertu.

Druhé miesto:

Rodák zo Žarnovice Radomír Hanus  sa kvôli lístkom rozhodol vyskočiť z okna. A nakrútil si to na video. Našťastie však mali pri dome lešenie a nič vážne sa nestalo. No na videu to zo začiatku vyzeralo dramaticky.

„Pôvodne som chcel v obleku z klipu Enjoy the silence propagovať Depeche Mode po uliciach Bratislavy. No kvôli tomu, že ma tlačil termín odovzdania bakalárskej práce, som musel vymyslieť časovo menej náročnejší nápad,“ odôvodnil svoje konanie. Za toto získal Gold balíček, ktorý zahŕňal lístky na koncert, nový album Depeche Mode, knihu Davea Gahana a mobilný telefón Nokia.

 


 

Tretie miesto:

Uletený nápad mal aj Rastislav Hulman z Trenčína. Ten si dal kvôli lístkom vytetovať na chrbát rovnaký motív, aký má na tom istom mieste líder kapely David Gahan. Za túto „pamiatku“ získal od spoločnosti zoznam.sk Silver balíček, ktorý v sebe zahŕňal lístky na koncert, nový album Depeche Mode a mobilný telefón Nokia.

„Depešácky“ nadšenec: Toto bol
Zobraziť galériu (9)

 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu