Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Vilo Rozboril: Zasa nová milenka!

Rozboril sa s mladou Košičankou tajne stretával už aj na Slovensku. Zobraziť galériu (8)
Rozboril sa s mladou Košičankou tajne stretával už aj na Slovensku.

HURGHADA - Populárny zabávač TV Markíza Vilo Rozboril (37) opäť zahorel láskou! Nie však k manželke Kataríne (40), s ktorou sa ženil dvakrát, ba ani k exmilenke modelke Silvii Horváthovej (21). Srdce "vilomeninára" si tentoraz získala iná brunetka z východu Slovenska. Tu je dôkaz!

Fotoreportér Nového Času na týchto exluzívnych záberoch zachytil zamilovanú dvojicu na tajnej dovolenke v egyptskom turistickom raji Hurghada. "Bola to naša prvá spoločná dovolenka, "priznal Rozboril.

Milenci sa rozhodli privítať príchod nového roka 2005 spolu. Cieľom ich týždňovej dovolenky sa stalo atraktívne centrum turistického ruchu - egyptská Hurghada na brehu Červeného mora. Dvojica sa ubytovala v jednom zo známych hotelov Sunrise Palacio v dvojlôžkovej izbe.

Populárny moderátor a jeho mladučká priateľka si spočiatku dávali na zvedavé pohľady turistov veľký pozor. Dokonca aj do jedálne prichádzali osobitne, aby nedráždili slovenských dovolenkárov. Nechceli predsa, aby rodáci odhalili ich ľúbostný vzťah. Hra na skrývačku im však dlho nevydržala. Pár neodolal a ruka v ruke sa neraz vydal na prechádzky po pobreží mora.

A práve tu sa fotoreportérovi Nového Času podarilo dvojicu odfotografovať. Vilo a Petra vyšli z hotela a vydali sa na pláž. On v letnej polokošeli a plátenných nohaviciach, ona v krátkej sukničke a sexi tope. Po chvíli sa zastavili, o čomsi živo diskutovali a potom pokračovali v prechádzke.

Kto je pôvabná slečna po boku známeho televízneho moderátora? Petra Kelbelová, 22-ročná Košičanka. S touto ženou sa Vilo tajne stretáva už niekoľko mesiacov. Za svojou atraktívnou priateľkou jazdí pravidelne na východ republiky, kde v hotelových izbách trávia spoločné chvíle. Nedávno boli hosťami hotela Šírava pri Michalovciach. Podľa zistení Nového Času má Petra ambíciu študovať na vysokej škole, hoci teraz už pracuje.

Na otázku, či je exoticky pôsobiaca tmavovláska tou pravou ženou v Rozborilovom živote, moderátor diplomaticky odvetil: "Keďže sme s manželkou pred definitívnym ukončením rozvodového konania, každý z nás si vedie svoj samostatný život."

Vilo už za svojou novou láskou nebude musieť tak často cestovať do východoslovenskej metropoly, lebo už onedlho bude práve tu nakrúcať novú markizácku reality show Mojsejovci. Rozboril je moderátorom relácie a veľa času bude preto tráviť v Košiciach. A zrejme aj v náručí Petry...

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu