Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Čobejovej priznanie: Plastika pŕs!

Michaela Čobejová Zobraziť galériu (3)
Michaela Čobejová

BRATISLAVA - Silikóny? Áno, prečo nie?! Herečka a čerstvá mamička dvojmesačnej Táničky Michaela Čobejová (38) už tvrdo pracuje na získaní pôvodnej postavy, akú mala pred tehotenstvom. V záujme zdokonaľovania svojich kriviek dokonca prezradila, že rozmýšľa aj nad plastikou pŕs.

Sympatická herečka, ktorú diváci poznajú najmä zo seriálu Ordinácia v ružovej záhrade, sa dva mesiace po pôrode rozhodla zhodiť nadbytočné kilogramy. Keďže počas tehotenstva pribrala 17 kíl, povedala si, že je na čase dať si postavu do pôvodného stavu. Ako nám priznala, jeden z dôvodov je, samozrejme, aj jej práca.

„Čo sa týka cvičenia, chcem si opäť obliecť svoje staré rifle. Je to úplná trauma, že sa do nich nenavlečiem. Musím si vylepšiť najmä zväčšenú brušnú časť. Preto som začala cvičiť. Dúfam, že sa to časom dá do poriadku,“ povedala pre topky.sk Čobejová, ktorá zároveň priznala, že okrem bruška by rada zdokonalila aj poprsie. Hoci je momentálne so svojimi ženskými prednosťami spokojná, predsa len už rozmýšľala aj nad plastickou operáciou. 

„Som zmierená so svojimi prsiami. No zásadne nie som proti plastickým operáciám a rozmýšľala som nad tým. Veď prečo nie? No keďže som len dva mesiace po pôrode, tak uvidíme, ako sa telo dá do poriadku. Sama som zatiaľ žiadnu plastiku nepodstúpila. Teda okrem liposukcie, kedy mi robili korekciu jazvy po slepom čreve. Veľmi mi to pomohlo,“ priznala herečka, ktorej manžel nie je príliš nadšený z myšlienky prípadného vylepšenia pŕs chirurgom. Uvidíme teda, či sa po čase sympatická plavovláska predsa len k tomuto zákroku rozhodne.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu