Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Pocisková v Moskve: Nela, už netrep hlúposti!

Nela Pocisková sa v trápnych okamihoch túlila k Mikulčíkoví. Zobraziť galériu (8)
Nela Pocisková sa v trápnych okamihoch túlila k Mikulčíkoví.

MOSKVA/BRATISLAVA - Aj múdry schybí? Speváčka Nela Pocisková (18) zatiaľ nerobí Slovensku v súťaži Eurovision Song Contest príliš dobrú reklamu.

Slovenská výprava odletela do Moskvy reprezentovať našu krajinu minulý týždeň so skladbou Leť tmou. V metropole východu už stihli krátko po prílete absolvovať tlačovú konferenciu a aj generálku. Dokonca sa Kamil Mikulčík a Nela Pocisková spolu s niekoľkými vybratými interpretmi Eurovízie z ostatných krajín zúčastnili ankety, ktorej cieľom bolo zistiť, či majú aspoň základné vzdelanie o šou a krajine, kam prišli súťažiť.

A práve s vedomostnými otázkami mala Nela Pocisková problém. Zatiaľ čo drvivá väčšina účastníkov odpovedala na otázku "Akú pieseň zvolila porota za vôbec najlepšiu skladbu Eurovízie?" bezproblémovo, slovenská speváčka nie. Namiesto správnej odpovede Abba - Waterloo, povedala Céline Dion. Pár sekúnd nato jej došlo, že to tak asi nebude. A hneď sa preto radšej odvrátila od kamery.

Podobný "skvost" zahlásila aj pri ďalšej otázke. "Ako sa volá najslávnejšie moskovské námestie?". Ak si myslíte, že Červené námestie, máte bod. No podľa Nely Pociskovej je najznámejším námestím aj Bolshoi divadlo. Presne to z nej totiž vypadlo, keď chcel redaktor oficiálnej webstránky súťaže eurovision.tv počuť odpoveď na spomínanú otázku. Nechajme sa prekvapiť, akými perlami nás ešte mladá speváčka zaskočí.

 

VIDEO: Nela Pocisková a Kamil Mikulčík odpovedajú na kvízové otázky. Pre porovnanie sme nechali aj odpovede speváčok z Írska.  

 

VIDEO: Odpovede účastníkov jednotlivých krajín.



Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu