Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Sládečková poza chrbát Markízy: Tajné kšefty s Jojkou!

Marta Sládečková na stretnutí v Joj-ke. Zobraziť galériu (5)
Marta Sládečková na stretnutí v Joj-ke. (Zdroj: Peter Frolo)

BRATISLAVA – Zlanária aj ju?! Herečka Marta Sládečková (50) v posledných rokoch zabávala predovšetkým divákov Markízy ako Susedka alebo Priateľka. Včera sme ju ale prichytili v Jojke. Chceli sme preto vedieť, či plánuje vymeniť Záhorskú Bystricu za Kolibu tak, ako to urobili jej hereckí kolegovia Andy Kraus (41), Viki Ráková (27) a Zuzana Tlučková (46).

Všetko nasvedčuje tomu, že vedenie televízie Joj chce pod svoju strechu dotiahnuť osvedčené sitkomové zloženie. Po tom, ako pred pár mesiacmi získali do seriálu Kutyil s.r.o. herečku Zuzanu Tlučkovú, si zrejme zobrali najnovšie na mušku Martu Sládečkovú. Ak nerátame Petra Marcina, tak táto „pojašená“ suseda je posledná z osvedčeného hereckého zloženia, ktoré zabávalo televíznych divákov v seriáli Susedia.

Známu herečku sme včera prichytili na stretnutí na Kolibe. Chceli sme preto vedieť, či má aj ona v pláne zakotviť v Jojke. „Pani Sládečková bude hrať v Paneláku. Určite nejde o jednorázovú záležitosť,“ povedala nám hovorkyňa televízie Tatiana Tóthová. Ako sme sa od nej ďalej dozvedeli, v dennom seriáli si zahrá postavu Imrovej (Braňo Bystriansky) mamy.

Tvorcovia sľubujú, že Marta Sládečková poriadne zamotá dej. Bližšie informácie o jej roli nám však už nechceli na Kolibe prezradiť. Nechajme sa teda prekvapiť, aké plány s ňou má vedenie. Možno ju neskôr budeme vídať spolu s Andym Krausom, Viki Rákovou a Zuzanou Tlučkovou aj v seriáli Kutyil s.r.o..

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu