Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Vkus či nevkus na OTOvi: Tak toto čo má byť?!

Módne prehrešky Zobraziť galériu (10)
Módne prehrešky

BRATISLAVA - Títo si s módou zrejme netykajú! Známe tváre slovenského šoubiznisu sa na stredajšie odovzdávanie cien OTO 2008 poriadne vyfintili. Podaktorí z nich však zaujali skôr veľkou extravaganciou, módnymi prehreškami, či poriadne zlým vkusom ako vycibreným outfitom. Topky.sk vybrali tie „najvýraznejšie“. Čo na to hovorí stylista Andrej Kusalik?

Vkus či nevkus na
Zobraziť galériu (10)

Katka Žbirková – Manželka jedného z našich najznámejších spevákov Mira Žbirku to troška prepískla. Na galavečer zvolila dosť nevhodné šaty, ktoré jej skôr deformovali ako zvýrazňovali postavu. „Zaklincovala“ to nevhodnou obuvou. Členkové čižmičky sa na takúto spoločenskú udalosť jednoducho nehodia.

Andrej Kusalik: „Šaty na mňa pôsobili vychádzkovo. Obuv bola absolútne nevhodne zvolená. Treba však podotknúť, že mala krásny náhrdelník.“

Vkus či nevkus na
Zobraziť galériu (10)
Dagmar Batthyányová – Tak tomu sa hovorí katastrofa! Súčasná partnerka herca Petra Batthyányho to poriadne prehnala. Absolútne zle zvolené pančuchové nohavice, topánky neladiace k ničomu a kabelka tak isto. Nevhodne umiestnená kožušinová pelerína, ktorá zakryla takmer celý vrch šiat. Jednoducho kombinácia všetkého možného!

Andrej Kusalik: „Nešťastná kombinácia. Celé je to prekombinované. Hlavne zlé topánky.“

Vkus či nevkus na
Zobraziť galériu (10)

Petra Batthyányová – Aj dcéra známeho herca to trošku prehnala, hoci bola na tom výrazne lepšie ako jej macocha. Petrina výrazná róba pripomínala malú morskú vílu. Prílišná kombinácia farieb.

Andrej Kusalik: „Krásna mladá kočka, ale bolo to ako zlá paródia na seriál Sex v meste - Jessica Parker „mixnutá“ s malou morskou pannou.“

Vkus či nevkus na
Zobraziť galériu (10)
Danica Jurčová – Herečka by zrejme potrebovala módne školenie. Absolútne nevhodne oblečená pôsobila tak, akoby si na party len odskočila z domu. Zlé šaty, k tomu ešte horšie silónky a absolútne nevhodné topánky. Jednoducho zlé!

Andrej Kusalik: „Katastrofálna kombinácia zelených zimných pančúch a infantilných balerínok.“

Vkus či nevkus na
Zobraziť galériu (10)

Táňa Pauhofová a Tomáš Maštalír – Herecký pár sa snažil spolu zladiť. Obaja zvolili troška extravagantné modely, ktorými bezpochyby zaujali. Vytknúť sa dá Táni kombinácia kabelky a nevhodných topánok, ktoré sa k šatám nehodili.

Andrej Kusalik: „Sexi a extravagantné, ale kombinácia topánok a kabelky nevyšla.“

Vkus či nevkus na
Zobraziť galériu (10)

Erika Barkolová – Moderátorka zvolila zvláštne šaty. Najmä ich vrch bol dosť prekombinovaný, čím zanikol Erikin výrazný dekolt. Šaty aj topánky pôsobili ako z minulého storočia.

Andrej Kusalik: „Veľký OUT, najmä obuv.“

Vkus či nevkus na
Zobraziť galériu (10)
Danka Barteková - Priateľka Petra Cmorika a známa slovenská strelkyňa sa predviedla v nádhernej róbe, ale svoj celý výzor pokazila nevhodnými topánkami. Ak žena zvolí sandáliky, v žiadnom prípade si nesmie obliecť silonky. A Danka sa dopustila tohto prehrešku.

Andrej Kusalik: „Absolútne faux pas - silonky v sandálikoch. Šaty pekné.“

Vkus či nevkus na
Zobraziť galériu (10)

Helena Hupková – Moderátorka zvolila zaujímavú kombináciu farieb, ale celý dojem pokazila deformujúcou dĺžkou sukne. Buď si mala dať dlhšiu alebo kratšiu. Toto ju zbytočne skracuje. Kabelka a aj topánky sú pekné.

Andrej Kusalik: „Nevhodná dĺžka šiat, príliš ostrá kombinácia farieb. Celkový vzhľad lacný.“

Vkus či nevkus na
Zobraziť galériu (10)

Jozef Jopo Poláček s priateľkou Romanou - Najextravagantnejší pár. Najmä moderátor, ktorý sa predviedol v károvanom obleku.

Andrej Kusalik: „Najkrajší a najlepšie zladený pár večera.“

 

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!  

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu