Sobota11. máj 2024, meniny má Blažena, zajtra Pankrác

Jackson čelí infekcii tváre – môže za to plastika nosa?

Michael Jackson Zobraziť galériu (10)
Michael Jackson (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - S kráľom popu to po zdravotnej stránke vyzerá čoraz horšie. K vážnejším zdravotným problémom sa teraz pridružila ďalšia nepríjemná komplikácia. Na bolestivý zápal na tvári a rukách mu nezaberajú ani antibiotiká.

Michael (50) bol kvôli veľkým bolestiam nútený navštíviť kliniku v Beverly Hills. Lekári sa domnievajú, že dôvodom jeho infekcie bola plastická operácia nosa. „Michael Jackson má vážnu stafylokokovú infekciu, ktorou sa infikoval počas práce na rekonštrukcii jeho nosa. Je tu hrozba, že sa choroba zmení na nekrotizujúcu fasciitídu, ktorá začne zabíjať jeho kožu. Takže musí byť nanajvýš starostlivo monitorovaný,“ prezrádza nemenovaný zdroj.

Hudobná legenda sa okamžite podrobila antibiotickej terapii, ktorej účinok sa však ani po týždni nedostavil.

Doktor Anthony Youn, vedúci plastickej chirurgie a laserového centra, neváhal zaujať voči tomuto prípadu verejné stanovisko: „Stafylokoková infekcia alebo MRSA je extrémne vážna, pretože je to agresívna nákaza, ktorá je rezistentná na väčšinu konvenčných antibiotík."
Obáva sa preto aj toho najhoršieho: „V niektorých ťažších prípadoch musia chirurgovia odstrániť infikované tkanivo, pokiaľ odumrie. Pacient potom musí absolvovať masívnu rekonštruktívnu operáciu. Je to dosť znepokojujúce, pokiaľ je to na tvári.“

Svedkovia tvrdia, že videli Jacksonovu kožu na rukách opadávať tak, ako sa šúpe hadia koža.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu