Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Urazený Paviel Rochnyak: Nezaujíma ma, čo sa deje na Slovensku!

Paviel Rochnyak Zobraziť galériu (4)
Paviel Rochnyak

BRATISLAVA – Nevďačný! Pavielovi Rochnyakovi (23) sa podarilo vypracovať sa u nás na celebritku, ktorú naháňajú televízne kamery. Zrazu sa však tvári, že mu je to úplne jedno a mieri do zahraničia!

Pavielov ústup pred médiami začal približne po premiére Príbehu ulice, kam si dovolil režisér Nikita Slovák vložiť nie príliš lichotivé poznámky na adresu ukrajinského kaderníka. A hoci sa Paviel vyhrážal žalobou, žiadnu nakoniec nepodal. „Samozrejme, že som žalobu nedal,“ priznal nám.

Podľa niektorých mediálnych odborníkov išlo v Pavielovom prípade o premyslený ťah kvôli šou Dvaja v tom. Nekomunikujúci človek, ktorý sa objavuje na televíznej obrazovke, je totiž pre novinárov niečo ako červené súkno pre býka. A Paviel zrejme chcel byť dobývaný. No príliš to nevyšlo a šouka bola veľmi rýchlo zrušená.

Preto kaderník trochu zanevrel na Slovensko a chce skúsiť šťastie v zahraničí. „Rozbieham veľa vecí, mám plno ponúk zo zahraničia aj v súvislosti s mojím povolaním, aj do televízie,“ povedal nám Paviel. Samozrejme, zostáva tajomný a bližšie informácie neposkytuje. „Určite budem niečo robiť, ale nebudem to prezentovať na Slovensku. Nezaujíma ma, čo sa tu deje,“ zahlásil urazeným tónom. Nuž, uvidíme, s akými pocitmi sa k nám Paviel opäť vráti, keď si o ňom aj v zahraničí dovolia napísať niečo negatívne. Ak si ho tam teda niekto aj všimne.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu