Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Suzanne Somers z Krok za krokom: Hormónmi sa dopuje aj na intímnych miestach!

Suzanne Somers Zobraziť galériu (10)
Suzanne Somers

LOS ANGELES - Americká herečka sa nikdy netajila tým, že v jej živote má absolútnu prioritu mladistvý vzhľad a perfektná kondícia. Tento týždeň však šokovala priznaním k šialeným procedúram, ktorými nešetrí už ani svoj orgán ženskosti!

Suzanne (62) si vo štvrtok do svojho príbytku pozvala vskutku neobyčajnú návštevu - známu moderátorku mnohých talkšou, Oprah Winfrey, v sprievode televíznych kamier. Prostredníctvom nich sa známa blondínka pochválila miliónom divákov svojimi hormonálnymi injekciami a tabletkomániou, vďaka ktorým sa zo všetkých síl snaží spomaliť proces starnutia.

Táto zrelá dáma každý deň začína pravidelnou dávkou estrogénov, ktoré si vstrekne do ruky. Dva týždne v mesiaci si navyše ulahodí progesterónom do druhej ruky a následne si pichne estriol priamo do svojho najintímnejšieho miesta - do vagíny. Ak vám to práve vyrazilo dych, šetrite si ho. Suzanne totiž so svojím rituálom ešte zďaleka neskončila!

Herečka si takisto nevie predstaviť jediný deň bez štyridsiatich piluliek, pričom ďalších dvadsať užíva každý večer predtým, ako sa uloží do postele. Hoci sama pripúšťa, že táto rutina sa môže mnohým zdať ako čistý fanatizmus, vďaka hormonálnej liečbe sa jej údajne podarilo poraziť "sedem trpaslíkov menopauzy": náladovosť, protivnosť, ospalosť, potenie, opuchy, zábudlivosť a pocit vysušenia.

Suzanne sa takisto priznala, že plánuje zostať pri zdravom rozume, kým nedosiahne minimálne 110 rokov. Otázne ale je, či tú štipku zdravého úsudku, ktorý voľakedy mala, už náhodou definitívne nestratila.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu