Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Evita Urbaníková po rozvode opäť zamilovaná: Toto je jej nová láska!

Evita Urbaníková a jej nový priateľ Zobraziť galériu (15)
Evita Urbaníková a jej nový priateľ

BRATISLAVA – Konečne ho ukázala! Spisovateľka a exmoderátorka Eva Evita Urbaníková (32) prvýkrát vyrazila do spoločnosti s novým priateľom. Pre topky.sk prezradila o svojej láske viac.

Na štvrtkovú párty prišla Eva Urbaníková ruka v ruke s neznámym pánom. A tým na seba v momente pútali pohľady prítomných hostí. Ako nakoniec vysvitlo, je to Evitin nový partner. Topky.sk sa jej preto spýtali, či nám o ňom môže niečo prezradiť. „Volá sa Boris a je to človek, pri ktorom sa cítim hrozne žensky. Je moja krvná skupina. Je to veľmi čerstvé. Nechcem to moc rozoberať,“ povedala spisovateľka, ktorej sa zdá, že sú spolu večnosť. V skutočnosti ich vzťah trvá iba krátko.

Evita už má manželstvo s rozhlasovým moderátorom Milanom alias Miňom za sebou a podľa našich informácii rovnako tak aj jej priateľ. Ako sama ďalej prezradila, obaja majú záväzky v podobe ratolestí. Keďže si čerství zaľúbenci tak dobre rozumejú, nedalo nám nespýtať sa, či náhodou nepomýšľajú na svadbu. „To teraz určite nehrozí. Ja už tak dopredu nerozmýšľam,“ povedala Evita, ktorá je momentálne veľmi šťastná a darí sa jej aj v práci. Topkám prezradila, že dostala zaujímavú pracovnú ponuku. Viac sa dozviete z videa.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu