Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

V knihe Zuzany Haasovej nechýba ani erotika!

Zuzana Haasova
Zuzana Haasova

BRATISLAVA – Herečka a speváčka Zuzana Haasová (27) napísala svoju prvú knihu! Ide o výber z textov, ktoré písala od 14 rokov. Knihu venovala mužom, takže v nej nechýba ani erotika. Dielo Ďakujem mojim múzom má dvoch krstných otcov. Dnes ju kolínskou vodou pokropí dirigent a skladateľ Anton Popovič a o päť dní neskôr herec Marián Labuda st.

K napísaniu knihy Zuzanu inšpirovali muži a pocity, ktoré zažila od 14 rokov, či už ide o nedorozumenia, lásky, beznádej. „Snažila som sa to opísať tak, aby to bolo strašne tajné. Keď to niekto náhodu nájde v šuplíku, aby nevedel zistiť, aký mám pocit, ale pritom som tam strašne otvorená. Je to taká zvláštna kombinácia a málokto tomu rozumie. Je to vlastne v poriadku, pretože sa ľudia takto vyselektujú a rozumejú len tí, ktorí môžu,“ uviedla Zuznana. O koľkých mužoch sa v knihe píše, topkám odmietla prezradiť. Vyznala sa však, že je každé tri sekundy zamilovaná.

V knihe sa nevyhýba ani erotike. Prezradila nám, ako ju vlastne vníma: „Vnímam erotiku aj momentom, že sa len na niekoho pozriem. Jednoducho, keď rozmýšľate eroticky, všetko vám príde erotické.“

Dôvod, prečo si vybrala Tona Popoviča za krstného otca, vysvetlila takto: „On si ako prvý čítal moje básne. Najprv som si myslela, že tomu nerozumie, ale podcenila som ho. Rozoberal to a zvyčajne sa trafil.“

Čo sa týka Mariána Labudu, Zuzana s ním odmalička spolupracovala. „Nebolo to o tom, že by sa mi páčil ako starší herec, hral mi deduška. Vždy každému vynadal a mňa posielali za ním, že on na mňa dá. A on na mňa dá dodnes. Ale to dôležité je to, že prvú svoju báseň som venovala jemu,“ vyznala sa herečka. Labuda podľa nej nie je síce erotický typ, ale vie byť. „Je to veľmi príjemný spoločník, je s ním strašná prča. Je taký záhadný, taký pozorovateľ,“ prezradila Zuzana.

Herečka však nemá pocit, že by bola spisovateľkou: „Toho sa aj bojím.“ Napriek tomu nevylučuje, že je to jej posledná kniha.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu