Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Toto v Talente ešte nebolo: Prvýkrát vo finále aj skupina!

Radosť skupiny Old School Brothers.
Radosť skupiny Old School Brothers.

BRATISLAVA – Dramatické rozhodnutie plné napätia! V takejto atmosfére včera vrcholilo tretie semifinálové kolo markizáckej šou Slovensko má talent. Ortieľ poroty bol jednohlasný – k akordeonistovi Michalovi Červienkovi (25) sa do boja o tri milióny korún (99581.7 €) pridala tanečná skupina Old School Brothers.

Hra jednotlivcov sa nekoná! Po včerajšku poznáme viac ako polovicu finalistov šou Slovensko má talent. Medzi nich sa vďaka verdiktu poroty dostali aj tanečníci z formácie Old School Brothers, ktorí okrem iného účinkujú v prvom slovenskom hip-hopovom muzikáli Príbeh ulice. „Sme šťastní. Pozdravujeme všetkých, hlavne našich rodičov,“ povedali členovia skupiny.

Značné sympatie si u Slovákov získal aj nepočujúci tanečník Dalibor Gajdoš (24). Bratislavčanovi ušiel postup o vlások. „Je to kruté rozhodovanie,“ skonštatoval v úvode svojho prejavu Jan Kraus. 

Najviac priazne si u divákov získal dvadsaťpäťročný akordeonista Michal Červienka. „Pocity sú úžasné. Chcel by som sa strašne poďakovať svojim rodičom a pedagógom, že mi počas celých tých rokoch dali zo seba kúsok svojho srdca,“ znelo z úst rodáka z Heľpy bezprostredne po vyhlásení výsledkov.

Začiatkom novembra do finále ako prvé postúpili Martinka Bobáňová a Paulínka Doubravová. O týždeň neskôr sa rad účastníkov rozšíril o Gyöngyi Bodišovú a Henrietu Vrábelovú. Včera sa k nim pridal Michal Červienka spoločne s Old School Brothers. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu