Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Inez z VyVolených: Zabila sa pri autonehode!

Inez Kardošová
Inez Kardošová

BRATISLAVA/MARTIN – Navždy nás opustila! Dnes v skorých ranných hodinách zahynula pri autonehode bývalá účastníčka jojkárskej reality šou Inez Kardošová († 25). Zomrela pri prevoze do nemocnice.

Mladá podnikateľka dnes ráno prišla o život pri autonehode, ktorá sa stala v okrese Turčianske Teplice neďaleko Martina medzi obcami Abramová a Ondrášová pred 5. hodinou rannou.

Hovorca KR PZ v Žiline por. Radko Moravčík pre topky sk. povedal: „Dvadsaťpäť ročná vodička z Prievidze viedla osobné vozidlo Škoda Favorit v smere od Prievidze do Martina na rovnom úseku cesty v miernom klesaní. Z doposiaľ nezistených príčin prešla s vozidlom do protismeru. Následne sa vracala do svojho jazdného pruhu, ale vozidlo sa dostalo do šmyku a zišlo vpravo mimo vozovky, kde ľavým bokom a narazila do stromu. Príčinu havárie stále vyšetruje polícia.“

Vodička utrpela ťažké zranenia, ktorým po prevoze do nemocnice podľahla. Polícia začala trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia. Ďalšie okolnosti dopravnej nehody sú predmetom vyšetrovania.

Inez Kardošová sa na Slovensku zviditeľnila vďaka prvej sérii jojkárskej reality šou VyVolení v roku 2005. „Je nám veľmi ľúto toho, čo sa stalo. Inezinej rodine a najbližším by sme chceli vysloviť úprimnú sústrasť," povedala pre topky. sk hovorkyňa televízie Joj Táňa Tóthová.

Po skončení VyVolených odišla Inez do Španielska, kde začala pracovať. Dlhší čas sa snažila krajinu opustiť, ale španielska polícia ju zadržiavala kvôli záhadným okolnostiam okolo vraždy mladej Slovenky Ivany Petrášovej. S ňou totiž v tom čase bývala na jednom byte.

Tmavovláska v Prievidzi prevádzkovala vlastné mäsiarstvo. Po návrate domov sa po Kardošovej začala zháňať spoločnosť poskytujúca rýchle hotovostné pôžičky. V rodnom meste v Prievidzi dokonca mala prevádzkovať pohostinstvo.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu