Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Drobová dva mesiace po rozvode: Nový milenec!

Zobraziť galériu (5)

Bratislava – Koniec skrývačkám a tajným stretnutiam! Bleskovky odhalili, že šefdramaturgička televízie Markíza Gabriela Drobová (35) má novú lásku. A nie hocijakú! Kto je jej novým vyvoleným?

Je v tom až po uši. „Áno, je to tak. Som šťastná a zaľúbená,“ povedala Gabika Drobová pre bleskovky. Kto však získal jej srdce, tají. „On si to nepraje. Nechce byť medializovaný,“ odmieta prezradiť identitu svojej lásky. Bleskovky však zistili, že Drobovej vyvoleným je bohatý a finančne zabezpečený podnikateľ Roman Antal. Spolu sa tajne stretávajú už niekoľko mesiacov.

Šéfka jesenného ťažiskového projektu Markízy s názvom Slovensko má Talent sa koncom mája tohto roku rozviedla s mužom Jurajom (37). V bratislavskom Justičnom paláci ukončil súd ich manželstvo, ktoré trvalo takmer šesť rokov. „Prvýkrát v živote som bola na súde. Musím sa priznať, že som mala po rozvode veľmi zvláštne pocity. A nielen v ten deň, ale aj niekoľko dní potom,“ povedala nedávno pre bleskovky.

Dvojici sa podarilo ukončiť spoločný zväzok až na druhý pokus. S Jurajom nezdieľali spoločnú domácnosť zhruba rok. „Uzavrela sa dosť dôležitá kapitola v mojom živote. Napriek tomu zostávame naďalej dobrí kamaráti,“ opísala momentálny vzťah k exmanželovi. Zistili sme, že aj on už má novú partnerku, s ktorou je šťastný.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu