Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

To je sila! Alkoholik Mikla sa lieči u Mojseja...

Robo Mikla Zobraziť galériu (12)
Robo Mikla (Zdroj: Nový Čas)

BRATISLAVA/KOŠICE – Spojil ich chľast! Bleskovky.sk zistili, že kontroverzný spevák Robo Mikla (26) vyhľadal kvôli problémom s pitím pomoc u abstinujúceho alkoholika Braňa Mojseja (40). Čo na to hovorí najznámejší obyvateľ košického Pereša?

Spevák Robo Mikla sa nad sebou opäť vážne zamyslel. Rozhodol sa, že po druhýkrát zmení svoj život. Po viacerých prešľapoch pod vplyvom alkoholu si uvedomil, že už je toho naozaj veľa.

Prvýkrát sa tak stalo na konci roka 2005. Vtedy začal po množstve výtržností chodiť na terapie, ktoré mu mali pomôcť zvládať alkohol. Prešli však tri roky a opäť mu ničí život. Po niekoľkých haváriách, kedy šoféroval opitý, sa pred troma týždňami rozhodol znovu zabojovať.

Kde, to takmer nik nevedel. Bleskovky.sk zistili, že Robo požiadal o pomoc práve Braňa Mojseja. „Pred troma rokmi som mu povedal, že keď s tým bude mať problém, rád mu pomôžem. A teraz  sa ozval s tým, či tá pomoc platí. Tak mu teraz pomáham,“  prezradil Mojsej.

„Dohovoril som mu, že ak sa bude riadiť mojimi pokynmi, tak to zvládneme. Najskôr to skúšal na Prednej hore, ale mal nejaký drobný dlh s poisťovňou, kvôli ktorému  nemohol nastúpiť. Teraz je v jednej nemenovanej liečebni. Kontakt má jedine so mnou,“ netajil sa Braňo.

Dokonca s ním bol aj cez víkend vonku a priznal, že Mikla je v poriadku. „Robo je v pohode. Je disciplinovaný a už je len na ňom, či to naozaj zvládne,“ dodal spevák, o ktorom je známe, že niečim podobným si v živote aj on sám niekoľkokrát prešiel.

„Ja som etapový alkoholik. Prvý krát to bolo v roku 1993 a vydržal som sedem rokov. Potom som pil každý rok a až v roku 2004 som sa išiel liečiť na Prednú horu. Ešte nastalo obdobie po Mojsejovcoch, keď som bol tri dni mimo. Teraz som sa už nenapil také 2-3 roky.“



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu