Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Odhalené prekvapenie pre Noru: Jon Bon Jovi

Nora Mojsejová Zobraziť galériu (11)
Nora Mojsejová

KOŠICE – Dlho utajované prekvapenie pre košickú podnikateľku Noru Mojsejovú k jej 48. narodeninám, ktoré bude oslavovať už túto sobotu, prasklo! Turbomíňačka z Pereša by totiž na svojej oslave mala počuť Happy Birthday z úst samotného speváka Jon Bon Joviho! Manžel Braňo Mojsej (39) údajne obj ednal amerického rockera, ktorého jeho manželka „žerie“.

„Chystám pre Noru hudobné prekvapenie, ktoré súvisí s tým, čo rada počúva,“ zahmlieval Mojsej. Prezradil, že plavov láska obľubuje Deff Lepards, Duran Duran, Petra Muka či Jon Bon Joviho, no detaily prezradiť odmietol. „Nič nepoviem, nebolo by to už prekvapenie,“ zatĺkal boháč z Pereša.

„Mal by vraj prísť sám Jon Bon Jovi," potvrdil nemenovaný zdroj fakt, že Mojsej pre svoju polovičku chystá vskutku „štýlové“ prekvapenie. Či sa americký spevák skutočne dostaví, zatiaľ nevedno. No nielen darček, ale aj samotná oslava bude honosná. Na sobotňajšiu párty si Mojsejovci objednali priestory košic kého hotela, kde s a zoznámili i sobášili a pre pozvaných hostí pripravujú aj vyberaný jedálny lístok - losos, krevety, 11-kilové pečené prasiatko či špeciálnu Mojsej tortu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu