Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Nora sa chce vydávať!

Nora si dala veštiť prvý raz v živote. Zobraziť galériu (10)
Nora si dala veštiť prvý raz v živote.

KOŠICE - Nora (46) a Braňo (39) Mojsejovci si domov pozvali veštkyňu! Dvojica si svoj osud dala vyčítať chiromanke a numerologičke Svetlane z Moldavska, ktorá v dome na Pereši strávila niekoľko hodín. Košickí boháči sa priznali, že ešte krátko pred stretnutím s jasnovidkou prežívali obrovské napätie a strach.

Veď podnikateľka sa zoči-voči osudu postavila po prvý raz. „Nora sa pýtala, či sa ešte bude vydávať, a keď áno, tak aká bude svadba,“ prezradil Mojsej jednu zo zvedavých otázok svojej ženy, ktorú adresovala veštkyni Svetlane. Zároveň neskrýval obavy, ktoré v dome na Pereši panovali pred príchodom jasnovidky.

„Mali sme naozaj strach. Nore prvýkrát v živote niekto veštil,“ priznal spevák. Braňo bol azda najviac zvedavý na svoju hudobnú kariéru, a tiež sa zaujímal o svoje štvorročné manželstvo. „Chcel som vedieť, či je Nora v našom vzťahu šťastná,“ potvrdil Braňo, ktorý si od jasnovidky vypýtal aj rady, ako sa k manželke správať v krízových situáciách. Čo veštkyňa vyčítala z dlaní manželov Mojsejovcov, dozviete sa už zajtra večer na Markíze.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu