Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Mojsejovci zúria: Za elektrinu musia doplatiť 70-tisíc!

Boháči z Pereša musia dodatočne znášať náklady za reality show Mojsejovci Zobraziť galériu (13)
Boháči z Pereša musia dodatočne znášať náklady za reality show Mojsejovci

KOŠICE - Výstrední manželia Mojsejovci síce nemajú hlboko do vrecka, no aj tak ich poriadne nahnevalo, keď zistili, že za minulý rok musia zaplatiť elektrárňam nedoplatok, ktorý sa šplhá až na stotisíc korún! Navyše im spoločnosť pre vysoký účet zvýšila pravidelné splátky a košický pár teraz musí mesačne splácať až dvanásťtisíc korún! Prečo Mojsejovci minulý rok toľko svietili?

Podľa Braňa Mojseja vysoký dlh voči elektrárňam nespôsobil on s Norou. „Nedoplatok 70-tisíc korún vznikol minulý rok, keď sa u nás nakrúcali Mojsejovci,“ vysvetľuje. Dlžoba tak spadá do nákladov, ktoré súviseli s nakrúcaním markizáckej reality show a mala by ju teda uhradiť filmová spoločnosť Jam Film. Tá sa však údajne k činu nemá.

„V Jam Filme, možno zámerne, pozabudli na to, že by mali zaplatiť náklady. Nereagovali ani na výzvy, a tak sme to museli zaplatiť my,“ rozčuľuje sa spevák, ktorý si vraj v rámci šetrenia vo svojom štúdiu na Pereši kúri propánbutánovou plynovou bombou. Spoločnú komunikáciu s členmi Jam Filmu Mojsejovci odmietajú už odvtedy, čo sa prevalilo manipulovanie s esemeskovými hlasmi, ktorú mala údajne na svedomí práve táto spoločnosť. „Nekomentujem,“ znela stručná odpoveď režiséra Jozefa Minaříka, šéfa Jam Filmu, na akékoľvek otázky o Mojsejovcoch.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu