Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Sklovskej trapas na MS: Doplietla hymnu SR a takmer sa zadusila!

Sisa Lelkes Sklovská. Zobraziť galériu (5)
Sisa Lelkes Sklovská.

BRATISLAVA – Toto jej nevyšlo! Sisa Lelkes Sklovská (45) mala svojím prejavom dodať slávnostný punc tohtoročným Majstrovstvám sveta v ľadovom hokeji, keď počas otváracieho ceremoniálu odspievala našu národnú hymnu. Jej vystúpenie sa však skončilo menším fiaskom. Ľudia boli zo speváčky sklamaní a zabávajú sa na jej účet!

Sisa Sklovská na tohtoročné Majstrovstvá sveta v ľadovom hokeji len tak ľahko nezabudne. A to nielen preto, že sa konali na Slovensku, ale aj preto, že mala tú česť otvoriť podujatie odspievaním slovenskej hymny. No to sa nezaobišlo bez komplikácií. Napriek tomu, že je tmavovláska osvedčenou profesionálkou, toto verejné vystúpenie jej podľa názorov viacerých divákov príliš nevyšlo. Hlas položila hneď na úvod príliš vysoko a dokonca si poplietla slovo v texte.

Video so speváčkiným výkonom sa začalo rýchlosťou svetla šíriť po internete. Ľudia v komentároch Sisu nešetria a kritizujú ju. „No otras teda. Dať tam spievať niekoho, čo nepozná slová hymny... Hanba! A to mám Sisu rada, ale týmto ma sklamala,“ znie jeden z komentárov. Ďalší z diskutérov poukázal na to, že tmavovláska príliš hlučne dýchala. „To akurát len hanbu nám spravila. Veď sa skoro zadusila,“ napísal.     

Samotná Sisa sa však voči kritike ohrádza. „U nás na Slovensku je to, žiaľ, tak. Ja by som si veľmi rada vypočula ich, ako by to zaspievali, “ zareagovala na adresu negatívnych komentárov Sklovská. Ťažkú hlavu si z nich príliš nerobí. „Spievalo sa mi fantasticky. Je to pre mňa životný zážitok. Krásne bolo aj to, ako ma ľudia privítali a pridali sa ku mne. To bol taký ohlas, že skoro spadol štadión“ rozplývala sa.  

Ako nám tiež prezradila, štýlom acapella (bez hudobného sprievodu, pozn. red.) chcela spievať dobrovoľne. Práve preto boli jej nádychy počas spievania také výrazné. Keďže Sklovská svoje vystúpenie nevidela zo záznamu, na chybu v texte hymny sme ju upozornili až my. „Odspievala som to podľa toho, ako som to cítila. Je možné, že som sa poplietla. Tie emócie tam boli veľmi silné,“ priznala si. Tie Sisou lomcovali aj v zákulisí. „Bol to nenormálny zážitok. Ja som sa tam potom od dojatia rozplakala,“ uzavrela. Čo na Sklovskej výkon hovoríte vy? Zahlasujte v ankete pod článkom! 

VIDEO: Vystúpenie Sisy Sklovskej na otváracom ceremoniáli Majstrovstiev sveta.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu