Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Sklovskej manželstvo prospieva: Krajšia ako nikdy predtým!

Sisa Sklovská v dnešnej časti Adela Show. Zobraziť galériu (5)
Sisa Sklovská v dnešnej časti Adela Show.

BRATISLAVA – Opeknela! Speváčka Sisa Sklovská (45), ktorá sa v januári tohto roka vydala za generálneho riaditeľa istej poisťovne Juraja Lelkesa (59), bude dnešným hosťom Adely Banášovej v jej nočnej šou. Diváci si na nakrúcaní bezpochyby všimli, že čerstvá pani Lelkesová vyzerá skvelo. Že by to bolo tým manželstvom?

Má tajný recept na krásu?! Sympatická speváčka Sisa Sklovská, ktorá pred troma mesiacmi vhupla do manželstva, si nevie zväzok vynachváliť. „Ako vydatá sa cítim výborne. Úžasný pocit. Je to stále krajšie a krajšie,“ povedala pre topky.sk krátko po svadbe speváčka.

Ako sa zdá, jej pocity šťastia a spokojnosti sa odrážajú aj na jej zovňajšku. Tmavovláske to naozaj veľmi pristane. V posledných dňoch vyzerá lepšie, než kedykoľvek predtým. Dôkazom môže byť aj dnešná časť Adela Show. Vyčesané vlasy do drdola, skvele nalíčená pleť a sexi tigrované šaty. Takto nastylovaná ohúrila hostí prítomných na nakrúcaní.

Zaujímalo nás teda, či jej vzhľad naozaj súvisí s manželstvom alebo má nejaký iný recept na krásu. „Je to manželstvom. Odvtedy som tak šťastná a vyrovnaná, že ma náš vzťah inšpiruje aj v mojej práci. Mám úžasného manžela, ktorý ma podporuje vo všetkom, čo je vo zväzku veľmi dôležité. Strašne ho ľúbim, obaja sa neskutočne ľúbime. Veľmi mi to prospieva a veľa ľudí mi to aj hovorí," prezradila Sklovská. Tak milé dámy, nechajte sa inšpirovať...



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu