Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Mojsejovci: Nikto nám nebude nič diktovať!

Svojvoľné zasahovanie televízie do ich šou manželov poriadne nahnevalo. Zobraziť galériu (9)
Svojvoľné zasahovanie televízie do ich šou manželov poriadne nahnevalo.

BRATISLAVA/KOŠICE - Vypípanie jediného mena v šou Nora a Braňo poriadne naštrbilo vzťahy medzi televíziou Markíza a ich najväčšími hviezdami týchto dní - manželmi Mojsejovcami.

Tých postup televízie tak nahneval, že to nemienia nechať bez ohlasu. „Nikto nám nebude nič diktovať,“ hromží košická podnikateľka. A po dľa jej slov, ak sa televízia ešte raz svojvoľne rozhodne pre takýto cenzúrny zásah, boháči z Pereša odmietnu pokračovať v obľúbenej rubrike Čo my na to!

Kameňom úrazu sa stalo použitie pípacieho zariadenia pri mene slovenskej herečky Zdenky Studenkovej (52), hoci mená spájajúce sa s konkurenčnými televíziami ako Polnišová, Dangl či Tekelyová nechali tvorcovia odznieť. „Ak sa im to nepáčilo, mali to vystrihnúť celé, ale nie vypípať! Takto to zosmiešnilo len nás! Vyzerám, akoby som nadávala, pritom som len povedala meno. Prečo vypípali akurát meno Studenkovej? Prečo nepípali, aj keď sme spomínali Dangla a Polnišovú?“ rozčúlila sa po pozretí šou košická podnikateľka.

A hoci sa televízia oficiálne nevyjadrila k tomu, prečo vypípala len jediné meno, zdroj zo zákulisia Markízy prezradil, čo je vo veci: „Markíza si nechce Studenkovú pohnevať, pretože s ňou v budúcnosti chce spolupracovať!“ Herečka bola tvárou markizáckeho seriálu Medzi nami a údajne by sa mala objaviť aj v pripravovanom seriáli, ktorý by sa na obrazovkách najsledovanejšej televízie mal objaviť budúci rok. „Televízia nechcela riskovať, že kvôli dočasným ťahúňom stratí obľúbenú stálicu,“ pripustil zdroj.

„Studenková pre nich asi robí viac než my,“ nevedomky trafil klinec po hlavičke Braňo Mojsej. Takúto cenzúru rubriky, kde sa vyjadrujú k rôznym záležitostiam, však Mojsej považuje za hrubý zásah do relácie a nemieni to nechať bez povšimnutia. „Stretneme sa s dramaturgiou a povieme im svoje. Bez adresnosti to nemá význam,“ povedal rozhorčený spevák. „Musí byť zaručené, že do našej rubriky nám nebude nikto zasahovať, ako sme sa dohodli. A nebudeme robiť žiadne výnimky,“ vyhlásila podnikateľka. Či ustúpi televízia, alebo diváci prídu o obľúbenú rubriku, ukáže sa v nasledujúcich týždňoch.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu