Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Zľakli sa Esóeskári Mojsejovcov?

Parodovaný pár z Pereša.
Parodovaný pár z Pereša.

BRATISLAVA - Paródie košického kontroverzného páru boháčov Nory(47) a Braňa (39) Mojsejovcov sa dnes diváci estévečkárskej relácie S.O.S nedočkajú!

„Esóeskári“ Petra Polnišová (29) a Dano Dangl (31) do dnešného vysielania rubriku Monsterovci nezaradili. Nechali sa výstredným manželským párom zastrašiť?

"Monsterovcov sme nenakrútili zo strategických dôvodov,“ vysvetlil absenciu výstrednej Mory a Chruňa Monsterovcov na televíznej obrazovke ich tvorca Dano Dangl. Podľa jeho slov sa Monsterovci budú na obrazovke objavovať každých štrnásť dní, čiže budúci týždeň sa ich televízni diváci určite dočkajú.

Mediálna prestrelka medzi protagonistami Slovenskej televízie a boháčmi z východu sa rozpútala po tom, čo sa manželia Mojsejovci pustili do osobných útokov proti Danglovi a Polnišovej, ktorí ich v S.O.S. parodujú. Estévečkári sa vtedy nedali zastrašiť a v minulotýždňovej relácii si vzali na paškál novú šou košických boháč ov Nora a Braňo. Dnes však Monsterovcov nahradí rubrika Rozvedení so závadami, v ktorej pôjde o paródiu markizáckej zoznamky Rozvedení so záväzkami, v ktorej si osamelí muži hľadali lásku.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu