Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Mórovej šteklivá erotika: Aj v 40-tke telo bohyne!

Diana Mórová má telo bohyne. Zobraziť galériu (10)
Diana Mórová má telo bohyne.

BRATISLAVA – Zvodná a neskutočne sexi! Presne tak by sa dala popísať Diana Mórová (40), ktorá sa najnovšie predvedie iba v spodnej bielizni v jojkárskom seriáli Keby bolo keby. Ako vidno na našich záberoch, aj po štyridsiatke sa táto herečka môže popýšiť dokonalými krivkami.

Matka päťročného syna Quida má postavu, ktorou sa pokojne vyrovná aj mladším ročníkom. Tento fakt si zrejme uvedomujú aj tvorcovia seriálov, v ktorých Diana Mórová účinkuje. V druhej sérii Keby bolo keby preto divákom poskytli pohľad na Mórovej telo odeté v provokujúcej bielizni.

V súvislosti s tým nás zaujímalo, či bývalá partnerka Juraja Mokrého pociťuje pri nakrúcaní odhalených scén nervozitu. Zdá sa, že nie. „Janko Koleník má rád čierne prádlo, aj Zuzka Fialová. Tak som mu vyhovela, aby mal na mňa takú chuť, ako na Zuzku,“ veselo poznamenala Diana.

Scéna, v ktorej Mórová pobehuje iba v spodnej bielizni, sa okrem zvučky k seriálu objaví aj v jednej z častí. Diana v Keby bolo keby stvárňuje manželku Romana Luknára –Inge. Zo zákulisia sme sa dozvedeli, že si však okrem taxikárčenia nájde aj inú zábavku. Nechajme sa prekvapiť, či to bude nejako súvisieť s tým, ako bola herečka v úvodnej zvučke predstavená...



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu