Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Fialová v Keby bolo keby: Poslali ju do blázinca!

Zuzana Fialová stvárňuje Adelu. Zobraziť galériu (5)
Zuzana Fialová stvárňuje Adelu.

BRATISLAVA – Nešetrili ju! Už dnes večer sa na obrazovky televízie Joj vráti seriál Keby bolo keby. Jednu z ústredných postáv v ňom stvárňuje aj herečka Zuzana Fialová (36). Zistili sme, že tvorcovia jej postave poriadne skomplikovali život. Čo na to hovorí tmavovláska?

Skončila na psychiatrii! Účasť Zuzany Fialovej v druhej sérii seriálu Keby bolo keby bol neistý. V poslednej časti prvej série sa totiž zdalo, že Adela, ktorú herečka stvárňuje, spácha samovraždu. Zo zákulisia sme sa dozvedeli, že aj keď tmavovláska prežila, nebude to mať vôbec jednoduché. Okrem toho, že stratí pamäť, pobudne istý čas zatvorená v blázinci.

Ako nám Fialová prezradila, napriek tomu je s osudom svojej postavy Adely veľmi spokojná. „Páči sa mi, lebo ona má tajomstvá a to je pre diváka atraktívne. Myslím, že je otázne, či stratu pamäte predstiera alebo to tak naozaj je,“ povedala Zuzana na adresu toho.

Herečka tiež priznala, že v scéne so samovraždou, mala dablérku. „Žijem kaskadérskym spôsobom iba v reálnom živote,“ povedala s ľahkosťou Zuzana. Zrejme narážala na nepríjemné udalosti zo začiatku roka, keď sa pri atentáte v Moskve zranila. Najnovšie to vyzerá tak, že sa už pomaly vrátila k bežnému spôsobu života. „Každý dňom sa mám lepšie,“ potešila nás dobrými správami na záver.

Chcete vedieť, ako sa zapletú osudy ostatných seriálových postáv? Nenechajte si ujsť štart druhej série Keby bolo keby už dnes večer o 21:15 na Jojke.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu