Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Štroffek sa pohádal so svojím producentom Lacom Lučeničom

Štroffek dal Lučeničovi padáka, album si dokončí sám. Zobraziť galériu (8)
Štroffek dal Lučeničovi padáka, album si dokončí sám.

BRATISLAVA - Bolo že to slávy, keď sa dvojnásobný bývalý porotca SuperStar Laco Lučenič (54) rozhodol pomôcť mladému spevákovi Ivanovi Štroffekovi (22) s jeho vlastným albumom! No spolupráca vydržala len niekoľko mesiacov, keď nastal obrat. Spevácky talent si totiž s producentom svojho albumu vošiel do vlasov a Štroffek zmenil okolo seba tím ľudí. Prečo sa ich cesty rozišli a čo sa deje v zákulisí?

"Ukončili sme spoluprácu, normálne som sa tak rozhodol,“ vysvetľuje rozviazanie spolupráce finalista speváckej súťaže, ktorému Lučenič na album prepožičal aj jeden zo svojich hitov - Hádanky tiel. „S Lacom sme sa férovo dohodli a stále máme korektné vzťahy. Dúfam, že to bolo správne rozhodnutie,“ nádeja sa mladý spevák. Rebelant sa teraz obzerá po nových ľuďoch, ktorí mu s prípravami albumu pomôžu.

Podľa zistení Nového Času sa Ivanovi nepáčil práve fakt, že mu Lučenič ponúkol pesničku, ktorú pred ním naspieval aj Braňo Mojsej. Faktom zostáva aj to, že Štroffekov singel Hádanky tiel poriadne nehralo žiadne rádio. V porovnaní s úspechom prvého hitu iného finalistu - Petra Cmorika - bola „Štopova“ prvotina úplným prepadákom! Aj preto chce teraz Štroffek začať odznova a s novými ľuďmi vyprodukovať piesne, ktoré odznejú vo všetkých hitparádach.

Aj exporotca Laco Lučenič chce robiť len hudbu a do žabomyších vojen sa nepúšťa. „Odstúpil som od spolupráce, nakoľko nie som ochotný podriadiť sa nezmyselným podmienkam Ivanovej agentúry a vydavateľstva,“ vysvetlil čiernovlasý producent.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu