Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Politiku vymenila za mólo: Z Aleny Savkaničovej modelka!

Alena Savkaničová na móle. Zobraziť galériu (3)
Alena Savkaničová na móle.

BRATISLAVA – Na chvíľu sa z nej stala manekýnka! Alena Savkaničová, podpredsedníčka SDĽ, si vyskúšala úlohu modelky. Pred pár dňami sa prešla po móle na bratislavskej módnej šou. Ako sme sa od nej v súvislosti s prehliadkou dozvedeli, mala poriadnu trému.

Radšej zostane v politike, než by sa mala živiť ako modelka. Hoci Alena Savkaničová pôsobila počas minulotýždňovej módnej šou navonok sebavedomo, vo vnútri prežívala poriadne stresy. „Niektorí si dokonca mysleli, že som z móla utiekla,“ prezradila s úsmevom po skončení bratislavskej prehliadky podpredsedníčka SDĽ.

Ako sme sa od nej ďalej dozvedeli, nešlo o jej prvú modelingovú skúsenosť. „V minulosti som už dvakrát predvádzala. No vždy v rámci charitatívnej akcie,“ vysvetlila. Inak tomu nebolo ani v tomto prípade. „Aj teraz išlo o dobrú vec. Oslovila ma kamarátka. Predvádzala som bez nároku na honorár,“ priblížila Savkaničová dôvody, kvôli ktorým prijala ponuku vyjsť na mólo.

Napriek tomu, že počas prehliadky zvládla všetko bez najmenších problémov, po kariére modelky nikdy netúžila. „Ponúk už bolo veľa. Najviac počas štúdia na vysokej škole. Nikdy ma to však príliš nelákalo. Keďže si myslím, že by mal každý robiť to, v čom sa cíti dobre a čo ho napĺňa, zostanem radšej v ekonomickej sfére a politike,“ uzavrela s úsmevom tému modelingu Savkaničová.

Foto: paparaci.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu