Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Pani Zuzana baví Slovákov: Jej VIDEO o bio-eko-raw-vegan šialenstve musíte vidieť, je to TUTOVKA

Zuzana si zgustla na priaznivcoch zdravej stravy Zobraziť galériu (3)
Zuzana si zgustla na priaznivcoch zdravej stravy (Zdroj: facebook/zuzana machová)

BRATISLAVA - V súčasnosti čoraz viac ľudí podlieha novému stravovaciemu trendu v podobe raw či biostravy. Dať si vyprážaný rezeň jednoducho už nie je móde. Všade naokolo sa množia podniky ponúkajúce zdravé jedlá, až sa môže zdať, že je toho už príliš. To si myslí aj pani Zuzana, a preto natočila video, v ktorom na plné ústa povedala, čo si myslí o tejto zdravej módnej vlne.

"Bola som s kamoškou na káve, ona je celkom príčetná, veľmi pekná, inteligentná a úspešná. Chce strašne zdravo jesť, dala mi recept na nejaký senzačný raw koláč, ktorý pozostáva zo zmixovanej sóje, čo je krmivo pre dobytok, a maku, to už mi došlo zle. A na to všetko dala bezlaktózovú šľahačku, čiže šľahačku bez šľahačky. Čistý nezmysel," začína svoje rozprávanie Zuzana, ktorá už má plné zuby rečí o módnej vlne bio-eko-raw-vegan. 

Pani Zuzana baví Slovákov:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: facebook/zuzana machová)

Svojrázna blondínka pocítila potrebu verejne prehovoriť o tom, že je síce fajn, keď sa ľudia snažia byť zdraví, no nič netreba preháňať. Ani zdravé jedlo vám totiž nezaručí, že neochoriete. Preto ju reči o tom, ako sú raw pokrmy prospešné pre vaše telo, vytáčajú do maxima. "Táto hystéria vládne úplne všade, ľudia sa nemôžu normálne najesť. Toto je totálne náboženstvo, každý sa vyzná v zdravej strave. V dôsledku toho je každý alergický na laktózu, cukor, múku. Jedna štúdia ale hovorí, že maximálne šesť percent ľud je naozaj alergických. Ja mám ale pocit, že je to šesťsto percent."

Postaršia blondínka hviezdou košického kúpaliska: Je tu abnormálne nenormálne a to vínečko!

Zuzana ale musí uznať, že sa vďaka tomuto trendu naučila aj zopár nových slov, ako napríklad "ketózni". Minule, keď robila u seba párty, jej dvaja hostia totiž zahlásili, že sú ketózni. Vraj to znamená, že jedia len mäso. To je zrejme nejaký druh diéty. Ale to, že na večierku vypili liter vína, je už asi v poriadku.

 

Pani Zuzana baví Slovákov:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: thinkstock.com)

A na záver jedna výzva. "Prestaňte byť ketózni, prestaňte byť chorí a jedzte normálnu stravu z čerstvých potravín. Použite sem-tam aj cukor a soľ, nie sú to žiadni zločinci. Keď budete všetko jesť v normálnej miere, tak budete zdraví a šťastní. Jedzte to, čo je dobré pre vaše telo a dušu. Nemusí to byť bio ani eko, to je kravina," zakončila svoju kritickú výpoveď.  

Užívatelia Zuzanino video ocenili búrlivými ováciami. Očividne sa stotožňujú s názorom, že raw strava nie je ani tak o samotnej strave, ako skôr módna záležitosť, ktorá skôr či neskôr stratí svoje čaro. "Výborne. Pekne naložila každému, kto potrebuje byť zaujímavý," napísala Kristína. "Zuzana, ste bohovská! Pomenúvate veci pravými menami. Všetci si myslíme, že budeme z tej zdravej stravy žiť dvesto rokov. Trt makový," pridala sa Bibiána. 

Viac o téme: StravaVegetariánVirálRaw
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu