Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Veľký horoskop na rok 2016: TOP predpovede v oblasti lásky, práce aj rodiny pre každého!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (13)
Ilustračné foto

BRATISLAVA - Všetci by radi vedeli, čo ich čaká v budúcnosti. Aspoň aký taký návod na budúci rok pre vás pripravila Vedma Danica, dlhoročná a skúsená tarotárka a numerologička. Prečítajte si, ako si budete počínať v oblasti lásky, pracovnej sfére aj v rodinnom kruhu.

Veľký horoskop na rok
Zobraziť galériu (13)
BARAN

Láska

Karta Hviezda vám veští, že rok 2016 bude v láske skvelý! Zo svojich ideálov o dokonalom partnerovi nezľavíte, a to sa vám oplatí, pretože presne takého budete mať po svojom boku! Budete presne vedieť, čo chcete a osud vám to dopraje! S náprotivkom vás budú spájať spoločné záujmy a názory, a to bude základom vášho pevného vzájomného puta a dlhodobého šťastného a naplňujúceho milostného vzťahu.

Práca

Karta Smrť je znamením, že vás v pracovnej oblasti čakajú veľké zmeny. S niečím vo svojej kariére sa budete musieť rozlúčiť, aby sa uvoľnilo miesto novým veciam. Spočiatku vám to bude trochu ľúto, ale váš nový kariérny smer bude mať veľký potenciál a prinesie vám oveľa viac sebarealizácie. Zmeny budú prebiehať postupne počas celého roka, ale tie najzásadnejšie vás čakajú hneď v jeho prvých mesiacoch!

Rodina

Karta Šesť mečov vám predpovedá postupný posun niekam inam, než ste boli doteraz. Vo vašej komunikácii s príbuznými vyjde veľa vecí na povrch a vďaka tomu budete môcť nájsť nový spôsob spoločného fungovania. Bude to súvisieť aj so zmenami v živote každého jedného z vás. Rodinné zmeny sa našťastie zaobídu bez konfliktov a prebehnú v pokojnom duchu, budete držať pohromade ako jeden dokonalý tím.

Podrobný horoskop na rok 2016 s detailnými informáciami o všetkých znameniach nájdete aj na Sibyla.sk

Veľký horoskop na rok
Zobraziť galériu (13)
Býk

Láska

Karta Osem palíc vám sľubuje, že v láske naberú udalosti rýchly spád a nudiť sa v budúcom roku rozhodne nebudete! Práve naopak, užijete si veľa dobrodružstiev, vzrušenia a vášne! Osamelosť vám nehrozí a na opačné pohlavie budete pôsobiť veľmi príťažlivo, hlavne vďaka svojmu aktívnemu životnému štýlu a zaujímavým záľubám. Partner ocení, že po vašom boku sa nenudí a že sa bude stále niečo diať.

Práca

Karta Sila vám prináša takmer nevyčerpateľnú energiu a motiváciu do práce, ale výzvou pre vás bude, či sa vám podarí ju správne nasmerovať. Iba niektoré projekty a príležitosti, ku ktorým sa dostanete, budú naozaj perspektívne, ale našťastie, na to budete mať s trochou snahy celkom dobrý čuch. Keď si nevyplytváte svoju činorodú energiu na zbytočnosti, čaká vás významný kariérny posun!

Rodina

Karta Voz značí, že pre harmonické vzťahy v rodine budete musieť držať opraty pevne vo svojich rukách a neponechať nič na náhodu. Budú tu určité protichodné energie a názory a vašou úlohou bude zabezpečiť, aby medzi nimi nevznikali konflikty, ale aby oba tábory navzájom konštruktívne spolupracovali. Ukáže sa, že máte v tomto smere veľmi dobrý organizačný talent.

Veľký horoskop na rok
Zobraziť galériu (13)
Blíženci

Láska

Karta Páža palíc vám do milostného života prinesie novú sviežu energiu a nové podnety. Nezadaní sa môžu tešiť na veľa príležitostí na zoznámenie, medzi ktorými bude snáď konečne aj ten pravý alebo tá pravá! Zadaní si doprajú spoločné krásne zážitky, ktoré opäť oživia a obnovia váš vzťah. Bude krásne pocítiť k dlhodobému partnerovi opäť zamilovanosť, tak ako kedysi vo vašich spoločných začiatkoch.

Práca

Karta Šesť pohárov vám veští príjemnú atmosféru v práci, ktorá vydrží po väčšinu času v nadchádzajúcom roku. V spoločnosti kolegov sa budete cítiť príjemne a na pracovisku si budete pripadať takmer ako doma. Pracovné tempo bude pohodové a nie príliš hektické, takže stres sa vám bude vyhýbať. Bude vám robiť radosť, keď za sebou uvidíte kus dobre odvedenej práce, ktorú robíte nielen kvôli peniazom, ale aj preto, že to má zmysel.

Rodina

Karta Deväť palíc prezrádza, že niečo visí vo vzduchu a v priebehu ďalšieho roka sa to postupne prevalí, ale následne aj vyrieši. Energia a napätie vo vašej rodine vás najprv bude trochu znepokojovať, ale potom pochopíte, že to malo svoj účel a zmysel. Konečne pochopíte do hĺbky, čo sa ukrýva v pozadí niektorých vecí a zistíte, aká cesta vedie k vyriešeniu otázok, ktoré vás trápia.

Veľký horoskop na rok
Zobraziť galériu (13)
Rak

Láska

Karta Dve palice vám veští spoluprácu dvoch silných osobností, vás a vášho náprotivku! Obaja budete vedieť, čo od života chcete a ruka v ruke sa vám budú vaše ciele napĺňať oveľa ľahšie než každému osamote. Vaša láska bude založená na spoločných plánoch a cieľavedomosti, a tak to má byť. Niekto múdry totiž kedysi povedal, že láska neznamená pozerať sa jeden na druhého, ale pozerať sa spoločne rovnakým smerom!

Práca

Karta Štyri poháre znamená, že v práci sa neubránite pocitom nespokojnosti, aj keď vám v skutočnosti nebude nič zásadné chýbať. Vy sa však odmietnete uspokojiť s málom a budete mať veľké ambície, preto budete mať sklon vidieť občas veci príliš čierno. Optimista hovorí, že je pohár napoly plný, pesimista, že je poloprázdny - vy budete vidieť vašu kariéru ako poloprázdnu. Budete chcieť viac naplniť svoj potenciál a s trochou šťastia sa vám to do konca roka podarí!

Rodina

Karta Sedem palíc vám prezrádza, že vo svojej rodine budete občas prežívať pocity osamelého bojovníka. Ako keby mali ostatní úplne iné priority ako vy! Niektoré veci sa budete len márne snažiť presadiť a úspechom pre vás bude, keď svojich blízkych privediete aspoň k niekoľkým kompromisom. Berte to športovejšie, veď nejde o nič zas tak zásadné a možno si robíte zbytočné nervy kvôli maličkostiam!

Veľký horoskop na rok
Zobraziť galériu (13)
Lev

Láska

Karta Rytier pohárov je pre lásku mimoriadne priaznivá, v roku 2016 sa teda máte na čo tešiť! Budete prežívať nádherný, láskyplný a veľmi harmonický vzťah, v ktorom si budete s partnerom prejavovať veľa nehy a s radosťou vychádzať vo všetkom v ústrety. V dlhodobých vzťahoch prichádza obdobie vhodné pre zmierenie a nové začiatky, ak vám to teda príliš neklape, v nadchádzajúcom roku bude jedinečná šanca to zmeniť!

Práca

Karta Kráľ palíc vám prináša veľmi optimistický a energický postoj k práci, vďaka ktorému budete snom každého zamestnávateľa! Budete ochotní pracovať naplno, ale za svoju prácu budete asertívne požadovať patrične vysokú odmenu. Lákať vás bude aj podnikanie a ak sa k nemu odhodláte, bude sa vám po celý rok veľmi dobre dariť. Ochota riskovať vám bude prinášať zisky a úspech, ktorý vám bude hocikto závidieť!

Rodina

Karta Veža značí, že vo svojej domácnosti musíte v budúcom roku počítať s prevratnými zmenami! Nie všetky vás zas tak úplne potešia - už ste si zvykli na určitú stabilitu a bezpečí, takže sa vám bude spočiatku zle zvykať na nové veci. Nakoniec však zistíte, že aj to, čo na prvý pohľad vyzeralo nemilo, je v skutočnosti na niečo dobré. Veci sa budú vyvíjať veľmi dynamicky a rýchlo a pripravte sa na neočakávané udalosti!

Veľký horoskop na rok
Zobraziť galériu (13)
Panna

Láska

Karta Sedem mincí vám sľubuje, že vaše dlhodobé snaženie v láske prinesie v budúcom roku konečne svoje ovocie! Budete sa radovať z príjemného a harmonického vzťahu, ale nebude to zadarmo - len vy sami budete vedieť, koľko energie, času a kompromisov vás to stálo. Ale výsledok vám urobí radosť. Nezadaným Pannám dá nadväzovanie nového vzťahu veľa práce, ale o to krajšie bude. Zadaní zas konečne vyriešia niektoré spory a upevnia svoj zväzok.

Práca

Karta Tri poháre predznamenáva veľký úspech a veští vám, že v práci budete mať v roku 2016 veľa dôvodov na radosť. Vaša kariéra sa bude vyvíjať veľmi sľubne a tiež vaše zárobky budú stáť za to! Svoje úspechy nebudete oslavovať sami, ale v spoločnosti svojich kolegov z tímu. Budete totiž dobre vedieť, že bez nich by ste to tak ďaleko ani náhodou nedotiahli. Zdieľaná radosť je dvojnásobná, takže o to lepšie to celé bude!

Rodina

Karta Blázon vám prináša veľmi zaujímavú veštbu - konečne sa odhodláte ísť tak trochu proti prúdu a prelomiť zažité konvencie rodinného života. Vaši príbuzní si budú možno ťukať na čelo, keď sa dozvedia o niektorých vašich rozhodnutiach, ale vy sami z nich budete mať ohromnú radosť, a to bude najdôležitejšie. Nakoniec budú musieť aj oni uznať, že chuť experimentovať sa oplatí!

Veľký horoskop na rok
Zobraziť galériu (13)
Váhy

Láska

Karta Desať pohárov vám veští veľké milostné šťastie a citové naplnenie! Zároveň táto karta praje rodinnému životu, takže seba a svojho partnera nebudete vnímať len ako pár, ale hlavne ako základ pevnej a šťastnej rodiny - či už máte ratolesti alebo o nich ešte len uvažujete do budúcna. Zadaným aj nezadaným Váham sa splnia ich sny a želania o šťastnom vzťahu a veci sa budú po celý rok vyvíjať presne takým smerom, o akom ste vždy snívali!

Práca

Karta Päť pohárov vás upozorňuje, že rok 2016 vám prinesie určité rozčarovanie z prístupu niektorých kolegov alebo obchodných partnerov k práci. Ukáže sa, že určité osoby sú nespoľahlivé a počítajte s tým, že kvôli tomu nakoniec padne aj nejaký sľubne rozbehnutý projekt. Ale ešte nie je všetkým dňom koniec a vy budete mať aj iné želiezka v ohni. Takže aj keď vás to bude mrzieť, stále budete mať dosť iných vecí, na ktorých môžete stavať.

Rodina

Karta Päť mečov vám prezrádza, že vzťahy vo vašej rodine nebudú v budúcom roku zas tak celkom úprimné a otvorené. Každý si bude hrať podľa vlastných pravidiel hry a bude pred ostatnými ukrývať svoje karty, a to bude znamenať značný chaos - už nebudete vedieť, čo si máte o veciach myslieť a komu môžete naozaj veriť. V tejto situácii sa nakoniec aj vy začnete správať trochu vypočítavo a zištne. Nakoniec sa však ukáže, že to bolo na niečo dobré.

Veľký horoskop na rok
Zobraziť galériu (13)
Škorpión

Láska

Karta Štyri palice vám veští nové krásne začiatky v láske - pre nezadaných začiatok úplne nového vzťahu, pre zadaných jeho obnovu a oživenie. Opäť oprášite to, čo vás kedysi zbližovalo a spomeniete si, prečo ste sa s partnerom vlastne dali dokopy. Pocítite zamilovanosť tak, ako na začiatku. Nezadaní sa zas dočkajú vzťahu, ktorý im konečne prinesie vytúženú stabilitu a istoty. Bude veľmi príjemné zamilovať sa do človeka, na ktorého sa môžete naozaj spoľahnúť!

Práca

Karta Rytier palíc vám prináša nadšenie a veľa energie do práce - v nadchádzajúcom roku to chcete dotiahnuť ďaleko, takže sa svojím pracovným úlohám budete venovať na plný plyn. Prinesie to svoje ovocie a vaša kariéra sa posunie o veľký kus dopredu! Budete mať veľkú kreativitu a odvahu púšťať sa do neprebádaných vôd, a to vám prináša vynikajúcu perspektívu v podnikaní. Odvážnym praje šťastie, a vy medzi tie odvážne rozhodne budete patriť!

Rodina

Karta Páža pohárov vám prezrádza, že rodinné vzťahy sa budú rozvíjať a prehlbovať pomaly a opatrne, ale iste. Svojim najbližším budete venovať veľa pozornosti a lásky a domáci život pre vás bude veľmi dôležitý. Je tu šanca na zmierenie rozhádaných vzťahov s príbuznými, či už blízkymi alebo vzdialenejšími. Veľké slovo bude mať vaša intuícia, ktorá vám vždy pomôže nájsť to správne riešenie, aj v zamotaných situáciách.

Veľký horoskop na rok
Zobraziť galériu (13)
Strelec

Láska

Karta Kráľovná palíc vám do nadchádzajúceho roka prináša energiu, optimizmus a radosť zo života. To všetko sa bude prejavovať vo vašom milostnom vzťahu. Na lásku sa budete pozerať pozitívne a vďaka tomu sa všetky problémy ľahko vyriešia a oproti predchádzajúcej dobe sa vaša situácia výrazne zlepší. Nezadaní budú hľadať partnera aktívne, budú vyhľadávať príležitosti na zoznámenie a táto námaha sa im oplatí!

Práca

Karta Rytier mincí vám veští vytrvalosť a cieľavedomosť v práci, vďaka tomu budete dosahovať jeden kariérny úspech za druhým. Nebude to otázka priazne Šťasteny, ale ovocie vašej vlastnej práce. Budete mať jasné ambície, a za tými si pôjdete. Táto cesta bude hladká a budete na nej stretávať iba drobné prekážky, ktoré s dostatočnou dávkou odhodlania ľahko prekonáte. V zamestnaní sa vám oplatí lojalita a vernosť, nešpekulujte a zostaňte na jednom mieste.

Rodina

Karta Svet je veľmi šťastná a prináša vám vyhliadky na skoré vyriešenie všetkých rodinných problémov, ktoré vás trápia - vrátane tých dlhodobých! Úspešne uzavrite jednu kapitolu života a veci, o ktoré ste sa dlhé roky snažili, budete konečne môcť vyhlásiť za dokončené. Vďaka tomu sa vám otvorí priestor pre nové začiatky, plány a nápady. Posuniete sa dopredu a budete z toho mať veľkú radosť.

Veľký horoskop na rok
Zobraziť galériu (13)
Kozorožec

Láska

Karta Kráľovná mečov vám prezrádza, že základom spokojnosti v láske bude v budúcom roku úprimnosť a otvorenosť. Všetky problémy sa vyriešia, keď si prestanete pred svojím náprotivkom hrať na niečo, čím v skutočnosti nie ste, a budete skrátka sami sebou. Vďaka tomu medzi vami vznikne naozajstná a nielen hraná blízkosť. Niektorí Kozorožci zatúži po slobode a nebude sa vám príliš chcieť sa viazať, ale na druhej strane aj partnerský vzťah bude mať svoje výhody.

Práca

Karta Štyri meče znamená, že situácia vo vašej práci bude v roku 2016 pokojná a bezkonfliktná. Niečo také ste už potrebovali, pretože už budete cítiť vyčerpanosť z toho, ako musíte neustále pracne presadzovať svoje záujmy a potreby. Ale pozor, pretože to bude len dočasné prímerie! To, že sa o niektorých veciach nebude hovoriť, ešte neznamená, že je všetko v úplnom poriadku - druhá strana bude iba vyčkávať na vhodnú príležitosť.

Rodina

Karta Kráľ pohárov vám do rodinného kruhu prináša hlboké city, pevné a spoľahlivé putá. Atmosféra vo vašej domácnosti bude príjemná a pokojná a so svojimi blízkymi si budete drobnými pozornosťami dávať najavo, že jeden pre druhého veľa znamenáte. Starať o domov a rodinu vás bude baviť a budete tomu venovať veľa času. Chopíte sa aj niektorých organizačných záležitostí a pod vašou taktovkou sa všetko bude vyvíjať veľmi zdarne!

Veľký horoskop na rok
Zobraziť galériu (13)
Vodnár

Láska

Karta Rytier mečov značí, že váš prístup k láske bude v budúcom roku veľmi aktívny a nezávislý. Budete presne vedieť, čo od vzťahu očakávate a za tým si pôjdete - niekedy bohužiaľ aj cez mŕtvoly! Svojho partnera postavíte do situácie, kedy nebude mať veľmi na výber - buď sa pridá k vášmu aktívnemu životnému štýlu alebo sa posuniete o dom ďalej. Trochu viac trpezlivosti by predsa len neuškodilo. Nezadaní Vodnári budú v nových známostiach rýchlo tlačiť na pílu!

Práca

Karta Päť palíc prezrádza, že máte jasné ambície a ste ctižiadostiví, ale budete sa musieť pobiť so silnou konkurenciou alebo s inými prekážkami - budú za tým stáť ľudia, ktorí majú odlišný názor ako vy. Pomerne často sa budete zapletať do drobných roztržiek, týkajúcich sa toho, čo a ako bude najlepšie urobiť, ale našťastie budú konštruktívne a vždy to povedie k nejakému prínosnému cieľu. Akurát vás to bude stáť pomerne veľa energie a psychického nasadenia!

Rodina

Karta Dva meče vám prináša pocit neistoty - zatiaľ sú síce veci v poriadku, ale budete vedieť, že by ste sa mali v určitých veciach posunúť dopredu a niektoré veci aktívne riešiť. Nebude sa vám však príliš chcieť urobiť rozhodujúce kroky, pretože si nebudete istí, či je to správne rozhodnutie. Po väčšinu roka 2016 teda zostanete v starých koľajach čo sa týka bývania aj organizácie rodinného života - stále však budete zbierať odhodlanie k zmene.

Veľký horoskop na rok
Zobraziť galériu (13)
Ryby

Láska

Karta Kráľ mincí vám do milostného života pre nadchádzajúci rok prináša praktické a racionálne myslenie. Zamilovanosť je síce krásna vec, ale žiť z nej nemožno - preto budete venovať veľkú pozornosť tomu, ako si s partnerom zariadiť váš každodenný život, ako sú financie, bývanie a domáce práce. Pre nezadané Ryby to bude dôležitá otázka pri zoznamovaní - budete dávať prednosť známostiam s racionálne založenými a finančne dobre zabezpečenými osobami.

Práca

Karta Spravodlivosť vám veští, že vaša tvrdá práca sa zúročí a za to, čo sa vám podarí, budete po zásluhe odmenení. Pokiaľ však niečo odfláknete, potom si môžete byť istí, že to nezostane bez následkov. Poctivosť v práci vám bude po celý rok 2016 prinášať ovocie a budete pociťovať príjemnú istotu, že keď niečo urobíte, tak tiež niečo dostanete. V zamestnaní alebo podnikaní sa budete držať svojich zásad a budete hrať férovú hru.

Rodina

Karta Šesť mincí je pre vašu rodinu prísľubom materiálneho dostatku a dobrého finančného zázemia. Budete si užívať skvelý pocit z toho, že peniaze nie sú problém a keď niečo potrebujete, môžete si to dovoliť. K svojim príbuzným budete vďaka tomu veľkorysí a budete si užívať život na úrovni. Ale prílišnému míňaniu sa i napriek tomu budete vyhýbať, pretože budete vedieť, že za týmito peniazmi stojí tvrdá práca.

Viac o téme: Horoskopy na rok 2016
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu