Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

FOTO Koniec bocianom, detská knižka vyvolala škandál: Ukazuje, ako vzniká nový život

Rodičia si musia pri jej čítaní zakrývať oči!
Rodičia si musia pri jej čítaní zakrývať oči! (Zdroj: Facebook/Crysta-Mai Elassaad)

KODAŇ - Takéto erotické obrázky nemajú v detskej knižke čo robiť, myslia si rodičia a neskrývajú zahanbenie. Na trhu totiž objavili detskú príručku v štýle sprievodcu ľudskou sexualitou. Podľa vydesených rodičov je plná pornografických výjavov!

Len čo sa obrázky z knižky s názvom How a Baby is Made (Ako sa robí dieťa) objavili na Facebooku, na jej autora sa zosypala lavína kritika a pobúrenia. Detskú príručku má na svedomí dánsky autor Per Holm Knudsena a názorne v nej vysvetľuje, odkiaľ sa berú deti.

12 z najpodivnejších detských kníh všetkých čias

 
 

 

Na jednotlivých stranách knižky Knudsena popisuje rôzne fázy spolužitia muža a ženy, pričom sa nevyhýba ani detailným ilustráciám sexu a pôrodu. Knihu však rodičia označili za traumatizujúcu a šokujúcu, uvádza portál News.com. Ako vysvetlil autor podľa Tv2oj, jeho zámerom bolo len vytvoriť sexuálno-informačnú knihu pre deti. Napriek panike rodičov, alebo možno práve kvôli nej, dopyt po knihe prudko vzrástol a spolu so stúpajúcim záujmom začala rásť aj jej cena – jedno vydanie teraz zoženiete už od 160 eur!       

Viac o téme: Detská knižka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu