Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Inžinier z NASA šokoval svet: Videl som, čo som nemal, trojmetrového mimozemšťana!

Clark C. McClelland sedí v raketopláne
Clark C. McClelland sedí v raketopláne (Zdroj: nasa)

WASHINGTON - Veterán z Národného úrad pre letectvo a vesmír (NASA) tvrdí, že na vlastné oči videl mimozemšťana. Malo sa tak stať počas misie do kozmu pred 24 rokmi. Stretnutie bolo vraj súčasťou spiknutia americkej vlády a obyvateľov iných planét.

Clark C. McClelland bol zamestnancom NASA 35 rokov. Podľa vlastných slov spolupracoval na viac ako 650 misiách ako Apollo, Mercury a taktiež stál pri vzniku Medzinárodnej vesmírnej stanice (ISS) a programu Space Shuttle.

Pred časom vyhlásil, že keď v roku 1991 monitoroval let kozmickej lode z Kennedyho vesmírneho strediska na Floride, zbadal niečo, čo vidieť nemal. Takmer tri metre vysokého mimozemšťana humanoidného tvaru. Mal "dve ruky, dve nohy, štíhly trup a hlavu primeranú svojej telesnej konštrukcii" a komunikoval s dvoma astronautmi v nákladovom priestore raketoplánu. Nezvyčajné stretnutie vraj trvalo presne jednu minútu a sedem sekúnd. Bývalý inžinier taktiež tvrdí, že hneď vedľa bola na orbite "zaparkovaná" aj mimozemská loď.

V tejto súvislosti sa preto objavila konšpirácia, podľa ktorej sa svetoví lídri spojili s mimozemšťanmi a vytvorili jednu ligu. "Nie som blázon. Rozoznám mimozemské plavidlo, keď ho vidím. Mimozemšťania žijú na Zemi, prechádzajú sa medzi nami. Možno sú dokonca asimilovaní v niektorých pozemských vládach," uviedol McClelland, ktorý je expertom na vizuálne rozoznávanie kozmických lodí.

Hoci McClelland svoj príbeh prvýkrát zverejnil v júli 2008 na svojej webstránke Stargate Chronicles, NASA ho doteraz nepoprela, čo hrá do karát UFO nadšencom a všetkým milovníkom konšpirácií. Tí okrem iného vyhlasujú, že USA svetu zatajujú dôležité informácie, že majú tajnú vojenskú alianciu, a že Medzinárodnú vesmírnu stanicu využívajú na stretnutia s príslušníkmi mimozemskej rasy. McClellandovo svedectvo by tak mohlo poskytovať dôkazy o tom, že NASA úmyselne potláča informácie o kontakte s mimozemšťanmi. Vlani malo napríklad ku kontaktu medzi nimi a ISS. NASA však vzápätí priamy prenos prerušila. Bývalý expert Národnej agentúry pre letectvo a vesmír v tejto súvislosti uviedol, že americká vláda mu prestala vyplácať penziu, takže momentálne vraj žije len zo sociálnych dávok.

McClelland bol osobným priateľom astronauta NASA Edgara Mitchella, pilota lunárneho modulu Apollo 14, ktorý bol zároveň šiestym človekom na Mesiaci. Mitchell sa preslávil podobne ako jeho kolega, keď v minulosti vyhlásil, že "si je na 90 percent istý, že mnohé z tisícov neidentifikovaných lietajúcich objektov, ktoré boli spozorované od 40. rokoch minulého storočia, patria návštevníkom z iných planét".

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu