Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

VIDEO Ďalšie UFO plaviace sa okolo vesmírnej stanice: Monitorujú ISS mimozemšťania?

Ďalšie UFO pri ISS.
Ďalšie UFO pri ISS. (Zdroj: nasa)

WASHINGTON - Konšpirační teoretici tvrdia, že na záberoch NASA videli vznášať sa okolo Medzinárodnej kozmickej stanice ďalšie UFO. Kamery Vesmírneho úradu pre letectvo a vesmír mali zachytiť ružový a zlatý objekt, ktoré sa kĺzali naprieč priestorom. Kvôli tomu sa zrodila myšlienka, že ISS je "sledovaná mimozemšťanmi".

Najnovšie pozorovanie prichádza potom, čo iné video NASA urobené z ISS v júni, ukázalo tajomné svetlo "opúšťajúce" Zem, keď zrazu prenos náhle skončil. Podľa užívateľa na YouTube s prezývkou Streetcap1 to mal byť dôkaz, že NASA  sa snaží zabrániť nám dozvedieť sa o tajomnej mimozemskej rase. Najpravdepodobnejšie vysvetlenie je oveľa všednejšie, mohlo ísť o náhly výpadok prúdu spôsobený buď chybou kamery alebo fragmentom vesmírneho odpadu. NASA sa k veci odmietla vyjadriť.

Čerstvé video s názvom Bright UFO above Earth opäť zverejnil Streetcap1 a je presvedčený, že obnažuje postranné úmysly NASA. "Počas obdobia, kedy sa kamera približne dve minúty hýbe, NASA zachytáva vzdialený ružový a zlatý objekt. Zaznamenané 3. augusta 2015... Mali by prestať zaobchádzať s ľuďmi, ako s deťmi," znie v popise pod videom.

Mnoho komentujúcich obvinilo Streetcap1 z úpravy záberov. Užívateľ sa priznal ku hre s osvetlením, ale iba preto, aby "objasnil" určité vlastnosti. Inak trvá na tom, že zvyšok je priamo z NASA.

Odborník na UFO Nigel Watson si o takýchto videách myslí, že sú podozrivé. "Pozorovatelia UFO radi vidia akýkoľvek predmet alebo rýchly pohyb svetla ako dôkaz, že mimozemské plavidlá monitorujú našu planétu, a dohliadajú na ISS na diaľku. Ale ak sú teda pilotované mimozemšťanmi využívajúcimi pokročilé technológie, neskryli by sa úplne pred našimi kamerami?" položil rečnícku otázku.

Viac o téme: SledovanieMimozemšťaniaISSNASA
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu