Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Tajná komunikácia s astronautmi? Toto VIDEO má byť dôkaz, že NASA ukrýva UFO!

UFO vo vesmíre. Zobraziť galériu (2)
UFO vo vesmíre. (Zdroj: YouTube)

LONDÝN/BRATISLAVA - Konšpirační teoretici obvinili NASA z prerušovania živého prenosu z Medzinárodnej kozmickej stanice (ISS), kedykoľvek sa objaví UFO. V tomto mesiaci sa mali dokonca stať hneď dve nevysvetliteľné udalosti, o ktorých lovci mimozemšťanov tvrdia, že boli "zmanipulované". Na svojich obrazovkách spozorovali tajomné objekty iba pár sekúnd predtým, ako zrazu spojenie zmizlo.

Jeden z nich, Toby Lundh, vraj nedávno uzrel neďaleko vesmírnej stanice UFO, no potom bolo spojenie asi na 10 až 15 sekúnd prerušené. Pre disclose.tv sa vyjadril, že vždy, keď sa niečo podobné na obrazovke objaví, NASA vysielanie vypne.

Aby potvrdil, že si nevymýšľa, ukázal fotku neidentifikovateľného objektu, ktorý tvarom pripomína odznak hviezdnej flotily v Star Treku. Prezradil aj to, že NASA zo svojich archívnych záznamov maže všetko podozrivé v snahe ututlať údajnú komunikáciu medzi astronautmi a UFO.

Tajná komunikácia s astronautmi?
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

V druhom prípade z minulého týždňa sa mal nad obzorom vynoriť sivý objekt. Niektorí tvrdia, že ide o smietku, ktorá zasiahla objektív. Iní sa prikláňajú k názoru, že na kamere nie je vidno nič iné, ako Mesiac.

Profesor Andrew Balogh z katedry fyziky na Imperial College v Londýne sa pre MailOnline vyjadril: "Všeobecne povedané, pozorovania UFO sa buď dajú vysvetliť nejakým artefaktom - dokonca môže ísť aj o niektoré kozmické smeti - alebo zostávajú nevysvetliteľné, pretože nie je k dispozícii dostatok dôkazov."

"Je to ťažké v tomto prípade posúdiť z videa, pretože má zlú kvalitu. Ale ak má NASA prístup k vysoko kvalitnému obrazu, môžu ho ďalej skúmať," dodal. NASA však zatiaľ takú iniciatívu nevyvinula a incidenty nekomentovala.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu