Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Grupák na pláži: Tajný výlet učiteliek (30, 38) a študentov sa skončil sodomou gomorou!

Lippertová (naľavo) a Ghirelliová
Lippertová (naľavo) a Ghirelliová (Zdroj: Orange County Sheriff’s Department)

SAN CLEMENTE - Polícia z kalifornského okresu Orange County zatkla dve učiteľky po tom, ako sa prevalilo, že mali sex s viacerými študentmi. Tento úlet už obvinené určite oľutovali; je totiž pravdepodobné, že za svoj prehrešok skončia za mrežami.

Tridsaťosemročná Melody Lippertová vlani v novembri zorganizovala pre študentov výlet na pláž San Clemente State Beach, kde im ponúkala alkohol. S jedným chlapcom potom praktikovala neupresnené sexuálne aktivity. O niekoľko týždňov neskôr sa konal ďalší výlet, ktorého sa zúčastnila aj ďalšia učiteľka, tridsaťročná Michelle Ghirelliová. Tentokrát účastníci ostali na pláži až do nasledujúceho rána.

Opäť sa čo-to popilo a opäť to skončilo sexom, keď sa Lippertová a Ghirelliová vyspali s dvomi žiakmi zo strednej školy South Hills High School. Akcia pritom nebola sponzorovaná samotnou školou ani žiadnou inou okresnou inštitúciou.

"Akonáhle sme sa o tom dozvedeli, kontaktovali sme políciu. Odvtedy s ňou úzko spolupracujeme, aby sa prípad čo najskôr vyriešil," uviedla hovorkyňa školy Michelle Van Der Lindenová. Obe učiteľky boli obvinené z nezákonného sexuálneho styku s maloletou osobou a Lippertová navyše aj z konšpirácie a nabádania mladistvého k delikvencii. Ich kaucia bola stanovená na 50 tisíc dolárov (43 tisíc eur), resp. 20 tisíc dolárov (17 tisíc eur). Informoval losangeleský spravodajský portál ktla.com.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu