Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Svet je plný tajných miest, kde sa objavujú UFO a zvláštne bytosti: Toto sú oni!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (6)
Ilustračné foto (Zdroj: alien-ufo-research.com)

BRATISLAVA - Americká tajná služba CIA nedávno prvýkrát priznala existenciu tajomnej Oblasti 51 v americkej Nevade, kde vraj podľa niektorých došlo k pádu UFO a pitve mimozemšťanov. Podľa odtajnených materiálov slúžila počas studenej vojny na testovanie špionážnych lietadiel U-2 a Oxcart. Vo svete však existuje oveľa viac zakázaných miest, ktoré skrývajú všelijaké tajomstvá.

1. AUTEC, Karibik

AUTEC (Atlantic Underwater Testing & Evaluation Center) mnohí bádatelia UFO označujú za Oblasť 51 amerického námorníctva. Nielenže boli v jeho okolí hlasené v priebehu rokov mnohé pozorovania UFO, ale aj stovky neidentifikovaných podmorských objektov, ktorých existenciu armáda samozrejme popiera. Jednou zo zaujímavostí však je aj to, že sa nachádza na bahamskom ostrove Andros, ktorý leží uprostred Bermudského trojuholníka.

Svet je plný tajných
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: int)

2. Homestead AFB, Florida

Jeden zo zaujímavých UFO príbehov sa vzťahuje práve k Homestead Air Force Base, nachádzajúcej sa južne od Miami. Jednu noc v roku 1974 vraj americký prezident Richard Nixon priviedol do hangáru svojho priateľa z golfu, komika Jackie Gleasona, ktorý bol veľkým UFO nadšencom, a ukázal mu trosky havarovaného lietajúceho taniera a telá posádky. Neskôr, keď sa o tom jednému magazínu zmienila jeho manželka, rozhodol sa s ňou rozviesť. Čo je však na tom pravdy, vedia iba zainteresovaní.

3. San Luis Valley, Colorado

San Luis Valley, ktoré sa nachádza na juhozápade Colorada, je miestom s veľkým počtom pozorovaní UFO, ale aj paranormálnych javov. Údajne tu svedkovia už videli duchov, "tieňových ľudí", nevysvetliteľné svetlá, podivné zvieratá a dokonca aj lietajúce osoby. Zhodou okolností je v údolí umiestnených niekoľko prísne utajených vojenských zariadení.

4. Komplex Milkow, Poľsko

O komplexe na juhozápade Poľska sa dlho hovorilo, že sa v ňom počas druhej svetovej vojny uskutočňoval tajný program na výstavbu pohonnej jednotky pre nacistické UFO. Technológia mala vraj pochádzať od vyspelej mimozemskej civilizácie, ktorá bola v kontake s Hitlerom a Treťouj ríšou. Racionálne zmyšľajúci odborníci však poukazujú na to, že v prípade, ak by nacisti skutočne mali takúto vynikajúcu technologickú výpomoc od mimozemšťanov, pravdepodobne by vojnu vyhrali.

Svet je plný tajných
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: int)

5. Archuleta Mesa, Nové Mexiko

Niektorí tvrdia, že táto hora je domovom pre 50-tisíc reptiliánov (plazo-ľudí), ktorí so súhlasom americkej vlády vykonávajú príšerné pokusy na pozemšťanoch s konečným cieľom zotročenia ľudstva na prácu v plutóniových baniach na Mesiaci a Marse. Ide o jednu z najbizarnejších konšpiračných teórií v histórii, ktorej údajne veria iba blázni, ale aj napriek tomu špekulácie o tomto mieste vôbec neutíchajú.

Svet je plný tajných
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: int)

6. M-trojuholník, Rusko

V blízkosti pohoria Ural sa nachádza 40-štvorcových míľ divočiny, ktorú nazývajú aj "Nebo na Zemi". Podobne ako údolie San Luis Valley v Colorade, aj v M-trojuholníku došlo k pozorovaniu UFO a paranormálnym javom. Mnohí veria, že oblasť má bladohárne a liečivé účinky na ľudský organizmus. Tým, že ju navštívili, sa vystrábili z vážnych chôrob a cítili sa lepšie po fyzickej aj psychickej stránke.

Svet je plný tajných
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: int)

7. Trojuholník Falkirk, Škótsko

Niektorí ufológovia tvrdia, že nad Škótskom dochádza k viac pozorovaniam UFO než v akejkoľvek inej krajine na svete. Mnoho z nich sa odohralo v trojuholníku Falkirk, čo je oblasť v okolí Edinburghu, kde sú hlásenia UFO na dennom poriadku. Aby toho nebolo málo, takmer uprostred tohto trojuholníka sa nachádza obec Rosslyn s tajomným kostolom Rosslyn Chapel, ktorý kedysi využívali templárski rytieri.

Svet je plný tajných
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: int)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu