Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Rýchle občerstvenie Subway čelí škandálu: Zamestnanec "dochucoval" sendvič penisom!

Ian kvôli tejto fotke prišiel o prácu Zobraziť galériu (3)
Ian kvôli tejto fotke prišiel o prácu (Zdroj: internet)

COLUMBUS - Zamestnanec reštaurácie rýchleho občerstvenia sa v pondelok priznal, že na ešte neupečený sendvič položil svoj penis, vyfotil si to a fotku potom zavesil na aplikáciu Instagram. Zďaleka však nie je jediný, kto stvára takéto nechutné kúsky.

So správou o zvrhlostiach, ktoré sa majú diať v prevádzkach siete Subway, prišiel ako prvý portál Huffington Post. Obdržal totiž fotografie pochádzajúce od dvoch mužov, ktorí ešte do včera pracovali pre spomínané zariadenie. Jeden z nich sa odfotografoval pri tom, ako zanecháva odtlačok svojho pohlavného údu na chlebe. Nezabudol pripojiť poznámku, v ktorej stálo: "Volám sa @ianjett a dnes budem váš sendvičový umelec."

Rýchle občerstvenie Subway čelí
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: internet)

Druhý, ktorého meno je Cameron Boggs, sa zas priznal, že nechal zmraziť svoj moč vo fľaši od pitnej vody.

Rýchle občerstvenie Subway čelí
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: internet)

Spravodajský web kontaktoval Iana Jetta, aby sa ho spýtal na inkriminovanú fotku. Ten priznal, že je jej autorom, poprel však, že by ju spravil v práci. "Robil som ju doma, bolo to myslené ako vtip. V Subway by som si nikdy nič také nedovolil," obhajoval sa.

Predstavitelia spoločnosti reportérovi Huffington Post potvrdili, že obaja muži v pobočke reštaurácie Subway v meste Columbus naozaj pracovali. V pondelok však dostali výpoveď. "Tento ojedinelý incident nereprezentuje pracovné praktiky našej firmy. Takéto konanie nemôžeme tolerovať, a preto sme s dotyčnými zamestnancami ukončili pracovný pomer," uviedol hovorca spoločnosti.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu