Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Otvorená spoveď zamestnanca Subway: Ktoré jedlo si radšej neobjednať a iné tajomstvá kuchyne

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: PR)

BRATISLAVA - Firemné tajomstvá jednej z najväčších spoločností v stravovaní odhalené. Anonymný zamestnanec sa rozhodol na internete odpovedať na všetky otázky od ľudí, ktorých zaujíma zákulisie výroby sendvičov a šalátov firmy Subway. Čo najviac zaujalo ľudí a čo všetko prezradil?

Údajný zamestnanec firmy Subway, ktorá je dobre známa aj na Slovensku, sa rozhodol na sociálnej sieti Reddit odpovedať na akúkoľvek otázku položenú od náhodných ľudí. Ako sám tvrdí, je vedúci zmien v britskej pobočke, meno však neuviedol.

Otázky na seba dlho nenechali čakať. Jednou z prvých bola - "ktorému jedlu je sa najlepšie vyhnúť a ktoré je najlepšie, najbezpečnejšie a najlepšie pripravené?". Zamestnanec zvedavým úživateľom sociálnej siete prezradil, že on by sa vyhol kuraciemu chipotle a teriyaki. Odôvodnil to tým, že kuracie mäso do pokrmov zvyčajne dva dni skladujú, no do týchto dvoch pokrmov sa používa až 4-dňové mäso, ktoré "môže trochu smrdieť".

Otvorená spoveď zamestnanca Subway:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: reddit)

Naopak, vo svojej pobočke, kde pracuje, odporučil steak. "Steak je pravdepodobne najčerstvejší a najlepší," podotkol. Ďalej prezradil, ktoré sendviče sú s 20 percentnou zľavou od 19. do 21. hodiny. Celú konverzáciu nájdete na tomto mieste.

Otvorená spoveď zamestnanca Subway:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: reddit)

Našli sa aj otázky na receptúru omáčok od Subway. "Som si istý, že nájdete na ne recepty aj na webe. V predajni omáčky nevyrábame," odpísal. Ako ďalej prezradil, koláčiky dostávajú zmrazené a pre zákazníkov ich musia 11 minút pripravovať pri 160 stupňovej teplote.

Viac o téme: RedditSubway
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu